Oliver ekman larsson lön
Oliver ekman larsson lön

Oliver ekman larsson lön /\ Arizona Coyotes nya ägande, ledning och coaching har gjort det klart att de tänker börja om.

Oliver Ekman-Larsson, lagets 30-årige svenske kapten, har lämnats utanför sådana planer.Han har kontrakt i ytterligare sex år med en lön på 71 miljoner kronor per år.

Arizona

The Canucks tvingade Arizona att betala en del av svenskens kontrakt, som uppgår till närmare 1,2 miljoner dollar per säsong, eller drygt 10,3 miljoner kronor, för att hålla honom under lönetaket.

Dessutom frigör Canucks 51,6 miljoner kronor i lön för det sista året av Loui Erikssons kontrakt med laget.

Beagle

Du kan också bli av med två överprisade forwards, Beagle och Roussel, som kommer att tjäna 25,8 miljoner kronor vardera nästa säsong.

New York Islanders Andrew Ladd och Philadelphias Shane Gotisbehere har nyligen bytts till Arizona Coyotes i utbyte mot framtida draftval från dessa lag.

Allt började i helgen när följare på sociala medier såg att paret hade tagit ner alla bilder på varandra.

PSG-anfallaren Jordyn Huitema och Bayern Münchens mittfältare Alphonso Davies bekräftade sitt uppbrott på söndagen.

“Det är sant att Jordyn och jag har gått skilda vägar. Det är inte sant vad andra säger om henne. Jag beundrar och uppskattar henne för den hon är som person.

Oliver ekman larsson lön

Tack för dina vänliga ord, och jag ber att ni alla upprätthåller vår integritet i denna svåra tid “Davies twittrade om det.

Connor McDavid, NHL:s bäst betalda spelare med en årslön på nästan 120 miljoner kronor, är en av 12 NHL-spelare som tjänar över 100 miljoner kronor.

Detta kan tyckas vara en fantasi för de flesta, ändå har intäkterna stigit stadigt under lång tid och förväntas fortsätta att stiga i framtiden.

Alla professionella idrottare får extra pengar i form av sponsring och bonusar från sina lag, utöver sin lön. Bara från godkännandeavtal med Adidas och CCM tjänar McDavid 4 miljoner dollar om året.

Spelarna har möjlighet att maximera sina inkomster här eftersom dessa sponsorer inte påverkar lönetaket.

Det är viktigt för spelare att komma ihåg att NHL-klubben har sponsorer, därför bör de undvika att bryta mot några sponsoravtal.

Oliver ekman larsson lön
Oliver ekman larsson lön

By Wishful