Alice Stenlöf Pojkvän
Alice Stenlöf Pojkvän

Alice Stenlöf Pojkvän /\ Jireel och Alice Stenlöfs förhållande är över. Hennes ex-pojkvän Philip Wong bjöd ut henne på en rödvinsmiddag sedan dess. Alice är nu tillgänglig för att svara på alla förfrågningar från deras älskade följare.

Jireel och


Några dagar efter Alla hjärtans dag i mitten av februari var allting uppenbart. Jireel och Alice Stenlöf, årets hetaste par, har gjort slut.

Med hjälp av den sociala medieplattformen Instagram tillkännagav Jireel deras splittring.

Alice och jag är inte längre tillsammans. Jag tog beslutet att avbryta vårt förhållande för bådas skull eftersom vi fortfarande älskar varandra, konstaterade han.

Jireel gjorde det vidare klart att frågan inte handlade om äktenskapsbrott.Det är det första man tänker på när man tänker på killar, men så var det inte för oss, skrev han.

Jireel Lavia

I februari, efter några månader tillsammans, erkände Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira att deras förhållande hade tagit slut.

“Bara för att vara tydlig med något. Min relation med Alice är inte längre livsduglig. Jag bestämde mig för att stoppa vårt förhållande.

för oss bådas skull eftersom vi fortfarande bryr oss om varandra. Det finns ingen anledning att vara orolig för vad som händer runt omkring dig”, sa Jireel på Instagram.

Alices sexåriga relation med Philip Wong slutade 2020 när de splittrades. Alice fortsatte med att säga att hon ville ägna mer tid åt sig själv, men att hennes relation med Philip fortfarande var bra. Hon förklarade senare att deras förhållande hade förändrats två månader senare.

I det ögonblicket sa Alice, “Vi har nått ett stadium där vi inte kan ha samma typ av beröring som vi hade tidigare.”

Sedan en tid tillbaka har Alice Stenlöfs fans märkt att hon och ex-pojkvännen Philip har umgåtts efter att de båda delat liknande bilder på ett vinglas hemma hos Alice.

Alice svarar på frågor från sina YouTube-fans i en ny video. När någon frågar om hennes förhållande till Philip Wong, svarar hon: “Det är bra.”

– Vi har varit kompisar så länge jag kan minnas. Han är en stor del av mitt liv. Hon tycker att hon och jag har en bra relation eftersom vi har känt varandra länge.

För det ändamålet förklarar hon hur det är att vara singel.

Det är sjukt försvagande. Det är bra, men jag är inte säker på vem jag är. Jag är på samma sätt; Jag har ingen aning om min position alls…

I våras skildes Alice Stenlöf och hennes ex-pojkvän Philip Wong upp. Efter sex års äktenskap är detta droppen.

Alices sociala medier besöktes ofta av Philip, och de två visar ofta sin tillgivenhet för varandra. Som ett resultat överraskade nyheten om uppbrottet många.

I en YouTube-video förklarade Alice att det var hon som bestämde sig för att göra slut med sin pojkvän eftersom hon behövde testa sina vingar och leva ensam. Det var dags för henne att uppleva livet utan Philip vid sin sida efter att praktiskt taget växt upp med honom.

Förhållandet mellan Alice och Philip efter uppbrottet

Det verkar som att 20-åriga rapparen Jireel Lavia Pereira är den för Alice. Sommaren i år träffades de två och visar nu glatt upp sin romans för världen. Alice har uttryckt sin spänning över att vara en ny person flera gånger.

Alice Stenlöf Pojkvän

Alice och Philip kom bra överens i början. Några veckor efter uppbrottet beslutade ex-paret att det var dags att separera. Filmade och delade med sina följare dagen då Philips flyttbil skulle avgå. På filmerna kunde.

Alice och Philip ses omfamnas i soffan när de förberedde sig för att säga sitt sista farväl. Trots bristen på dramatik verkade det inte finnas några oenigheter mellan de två.

Philips kommer att tänka på när Alice lyssnar på podden Mndagsvibe. En lyssnare skrev in för att fråga om Philip är upprörd över att Alice gick så snabbt, vilket får Alice att avslöja sina känslor.

Det är ett bestämt nej. Många människor tycker inte om att tänka på att saker och ting är enklare än de ser ut att vara. Medan vi hade en fantastisk tid tillsammans, var det många människor som ifrågasatte om vi var ärliga mot varandra.

eller inteDet visade sig dock vara så här: det är precis vad jag säger att det är. Sedan var det över, och bara ömsesidig respekt återstår, som Alice förklarar och fortsätter med att säga:

-Även om det har varit svårt, respekterar jag och min nya pojkvän fortfarande varandra. Jag har berättat för honom allt jag tror att han borde veta före någon annan.

För att göra saken värre, engagerar vi oss fortfarande i den typen av samtal när båda parter är måna om den andras välbefinnande.

Vi har för mycket respekt för vad vi hade för att kassera det nu och förorenar allt i processen att göra det. Eftersom vår vänskap bildades under en lång tid har vi en fantastisk vän.

Alice Stenlöf Pojkvän
Alice Stenlöf Pojkvän

By Wishful