Anna björklund ålder
Anna björklund ålder

Anna björklund ålder /\ För Tankesmedjan i P3 fungerade Björklund, Christopher Garplind, Fredrik Söderholm, och Moa Wallin som programmets redaktion.

Bianca Meyer

Della Q, en podcast som hon var värd för tillsammans med Bianca Meyer och Moa Wall, sändes från 2018 till 2020. Efter att ha splittrats från Della Q lanserades Café Q 2020.

Göteborgs

Sedan 2020 är Björklund krönikör på Fokus och kulturjournalist på Göteborgs-Posten. Dessutom bidrar hon till Expressens kultur. Hon har även skrivit för Arkitekten och andra publikationer.

Anna björklund ålder

Jag är mestadels många barnsmamma och konstnärsfru, men från och med april blir jag även författare. Jag gillar tanken på att kritisera civilisationen, men jag är mer en kvinnlig filosof. Och en författare också! Det här ordet är ljuvligt.

Som person är mina intressen väldigt olika. Det är en hemsk idé i nästan alla situationer, med undantag för dagens analys.

Mitt jobb är att ta reda på vad som händer och påpeka när alla andra har fel, vilket händer oftare än du förväntar dig,

Du är välkänd i podcasting-communityt, men har du några band till kvällstidningarna?

Uppenbar! Han gav mig boken “Katharina Blums förlorade hedern”, som handlar om en tjej som blir arg och mördar en kvällstidningsjournalist till döds när du skrev illvilligt om mig. Men jag är inte längre lika arg som jag brukade vara.

Vad är det viktigaste för dig just nu?

– Ett bygglov! – Min fysiska likhet med Jan Guillou slutar inte där; Jag tror att du någon gång i ditt liv måste etablera ditt eget hem.

Anna björklund ålder
Anna björklund ålder

By Wishful