Maria montazami ung
Maria montazami ung

Maria montazami ung /\ Västers är där Montazami föddes. Hon åkte till Los Angeles, Kalifornien, 1985 för att träffa sin syster. Hon valde att stanna kvar i Los Angeles, där hon arbetade som au pair och sedan som servitör.

Montazami

Kamran Montazami, ägaren till restaurangen, kommer ursprungligen från Iran och är amerikansk medborgare. Maria och Kamran gifte sig 1990 och har två barn.

Kalifornien

De åkte till Laguna Niguel, Kalifornien, där Kamran Montazami etablerade sig som en framgångsrik fastighetsmäklare och paret fick fyra barn. Maria Montazami har varit hemmafru sedan mitten av 1990-talet.

Agnes-Nicole Winter, Paul Ankas fru och Montazami deltog i ett nytt svenskt tv-program om tre svenska kvinnor som bor i Hollywood som hade premiär i september 2009.

Maria montazami ung

Mer än en miljon människor tittade varje vecka för att se Svenska Hollywoodfruar, vilket gjorde det till den mest populära populära tv-program i TV3:s historia.

Bland de tre ursprungliga Hollywoodfruarna var Montazami den enda som gick med på att medverka i säsong två av showen. Säsongerna tre, fyra och fem av Hollywood Wives innehöll alla Montazami.

Montazami var programledare på QX Gaygala i Stockholm 2010 för kategorin “Årets bok”. Hon vann även kategorin rets: vi älskar du.

En reklamfilm för den svenska snabbmatskedjan Max Hamburgers visade Maria Montazami 2010.Under 24 timmar (24 timmar) dök Maria Montazami upp tillsammans med vokalisten Anna Book.

Ving, en svensk resebyrå, anlitade Monatazami för att spela i en tv-reklam i januari 2011.

Maria & Mindy – Best Friends Forever hade premiär på TV3 den 5 februari 2013, under stor fanfar. Marias närmaste vän och granne var Mindy Bondurant. En resa runt Sverige krönikas av våra två reskamrater i föreställningen.

Maria lämnade Sverige 1987, och mycket har hänt sedan dess. Hon och Mindy återupptäcker Sverige och resan är full av överraskningar, interaktioner, skratt och kulturkrockar.

Nästan 382 000 personer tittade in för att se premiären i TV3. Maria och Mindy bröt upp efter programmet och pratar aldrig längre.

Han tävlade på Let’s Dance 2013 som Montazami. TV3 sände sitt eget program Montazamis med Vänner (Montazamis med vänner) i slutet av 2013, där Maria och hennes familj fick lära känna några av Sveriges mest kända personer.

Maria montazami ung
Maria montazami ung

By Wishful