Annika strandhäll längd
Annika strandhäll längd

Annika strandhäll längd /\ Sveriges socialdemokratiska partipolitiker och fackföreningsmedlem Annika Strandhäll kommer från Göteborg. I denna egenskap har hon tjänstgjort sedan den 30 november 2021.

avgick

Hennes kamrats död en månad tidigare ledde till att hon avgick som socialförsäkringsminister 2019. Hon hade tjänstgjort i den positionen sedan 2014.

Som tillförordnad minister för folkhälsa, sjukvård, och idrott, under Gabriel Wikströms sjukskrivning i maj till juli 2017 var hon socialminister.


Strandhäll meddelade att hon avgår som socialförsäkringsminister den 30 september 2019 efter hennes pojkväns död.

Facebook-inlägg

Strandhäll gjorde i en tv-intervju och ett Facebook-inlägg i februari 2020 känt att hennes ex-sambo och pappan till hennes två barn, Thomas Wolf, hade begått självmord till följd av deras skilsmässa.

Wolf, som var chef för ett försäkringsbolag, hade varit en topptjänsteman på en statlig försäkringsbyrå. Trots att Strandhäll erkände att hon hade misstänkt att han var deprimerad innan de splittrades, hade hon underskattat tillståndets svårighetsgrad.

Hon sa dock till tabloiden Expressen att hennes nya omständigheter som ensamstående mamma med ensam ansvar för barnen skulle påverka eventuella framtida politiska åtaganden hon gjorde.

För att få stopp på gissningarna om orsaken till Wolfs död uppgav Strandhäll att hon talade offentligt om hans bortgång för att göra det.


Två av de mest kända socialdemokratiska politikerna är bland dem som Aftonbladet var först med att intervjua i onsdags. Justitie- och migrationsministrarna är i det här fallet Morgan Johansson och Annika Strandhäll, tidigare minister och numera ledamot i Socialdemokraterna.

De har varit vänner länge, men en kärleksrelation förväntas uppstå under den här tiden.

I partiet har vi pratat om det här en dag. S-källa säger att det alltid är roligt när folk är kära.

Det har tagits upp på andra riksdagsfester också, enligt Expressen. Enligt en insider har Annika Strandhäll och Morgan Johansson också varit i Visby tillsammans.

Det här paret har tagit tag i varandra och antyder inte ens att de är ett par.

https://www.youtube.com/watch?v=D02LRjvq3Fk
Annika strandhäll längd

Enligt Aftonbladet sågs ett antal närliggande regeringstjänstemän och högskolestudenter hopkurade på bänken under hela protesten. Paret borde ha behållit kärleken hemlig och bara varit öppen med sin relation till en liten krets tidigare.

Personer med anknytning till Morgan Johansson är snabba med att påpeka att han värdesätter sin integritet och integritet.

– Det kom som en fullständig överraskning. Det är dock uppenbart att vi är tacksamma för deras hjärnor. Helle Klein, debattör och redaktör på Dagens Arbete, är en av få som håller med om den nya synen.

Morgan Johansson och Annika Strandhälls ömsesidiga beundran för varandra är en underbar sak. Som hon påpekar på Twitter, “den kritiska frågan som behöver besvaras är bara vad sjutton de gör i Visby när Almedalen sätts på plats.

Presskreterare Adriana Haxhimustafa säger att hon inte vill ha några kommentarer: Morgan Johansson

“Vi kommer inte kommentera våra vänners privatliv”, skriver hon i ett sms.

Statsminister Stefan Löfven (S) har via sin pressekreterare erkänt att “jag kommer inte kommentera mitt eget privatliv” som regeringsmedlem.

De har ingen policy på plats för att skydda privat egendom mellan fängslade före rättegången, enligt partiets presstjänst.

Annika strandhäll längd
Annika strandhäll längd

By Wishful