Bert Sundström Familj Barn
Bert Sundström Familj Barn

Bert Sundström Familj Barn /\ Han ligger för närvarande på ett sjukhus i Kairo och behandlas för skador han fick när ett gäng ungdomar slog och sparkade honom.

Sundström

Hennes älskade Bert hörde äntligen av sig för första gången i söndags, även om Irina Sundström upplever en svår tid i sitt liv just nu.

Det har varit en prövande tid för Irina Sundström, en 47-årig tvåbarnsmamma, som precis gick igenom en stenig fläck.

Aktuellt

Enligt SVT:s Aktuellt tillfångatogs Bert Sundström och upptäcktes senare ha blivit i huvudsak mördad och fördes till ett fångläger i Kairo under den egyptiska revolutionen den 3 februari 2011. Han opererades även för knivsår i buken, enligt vad som uppgetts av SVT:s Aktuellt. SVT.

Sundström fick en slaggskada i huvudet och blev knivhuggen i magen och ryggen, enligt rapporter i svenska och norska medier.

Han var omringad av soldater som ryckte hans förebyggande skottvarning. Den 9 februari flögs Sundström tillbaka till Sverige med ambulans.

I dagens Ryssland är en bild det bästa sättet att visa det komplicerade samspelet mellan makthavare och den nedsänkta befolkningen.

Bert Sundström Familj Barn

Rättsskydd är tillgängliga för alla medborgare, oavsett deras förmögenhet eller sociala status, men när du kommer i kontakt med myndigheter kan saker och ting bli lite svåra.

När det är som värst är allt trögt och tydligt observerbart. Det är ett tvärstopp i värsta fall.

Under renoveringen och ombyggnaden av köpcentret har nödutgångar, brandlarm och utrymningsvägar för kallt väder alla allmänt accepterade definitioner.

Det är inte svårt att föreställa sig en omständighet där en grupp människor tror att det är skadligt för deras välbefinnande att följa reglerna. Ett fungerande brandlarm är dyrare än några tusen dollar i mutor.

Enligt honom har den journalistiska positionen skiftat från en av skydd till en av fara under de senaste decennierna.

Förändringar började i Jugoslavien som ett resultat av krisen, och saker och ting har sedan dess förbättrats. Det är ingen tillfällighet att jag är journalist, för att säga det skulle göra mig till en surfplatta.

Bert Sundström Familj Barn
Bert Sundström Familj Barn

By Wishful