Hur Gammal är Robert Wells
Hur Gammal är Robert Wells

Hur Gammal är Robert Wells /\ Årets förberedelser började i januari. Som ett resultat kommer det att finnas fler spelplatser i både Finland och Sverige. Under föreställningen.

Marstrands

Utflykten stannade till vid bland annat Borgholms Ruin och Marstrands fästning. Little Mike är en duo från Sverige.Årets namn var bland annat Lundkvist, Tito Beltran och Carola.

Musiken

Vid debuten var det stående ovationer och utsålda teatrar.arena.Musiken sträcker sig från en kombination av ABBA-låtar till ett framträdande från Warszawa.

Artister av dagens generation har förvandlats till ABBA TEENS från det förflutna. Medlemmarna i vår gruppuppträdde till stående ovationer som ABBA-seniorer.

Robert Wells och Maria Skoeld, nu Wells, hade varit tillsammans i 20 år när han friade för tre år sedan.

Oscar och Theodor, deras söner, föddes av denna förening.Så här ser de ut nu när de är vuxna och har tagit sina egna beslut.Sveriges största kända pianist är Robert Wells.

Genom åren har han hörts spela piano i “S ska det lta” med Anders Berglund, samt i hans kritikerrosade “Rhapsody in rock” som firade 30-årsjubileum förra året.

Hur Gammal är Robert Wells

Eurovisionvinnaren Johnny Logan, svenske Björn Skifs och Tommy Körberg är bara några av de välkända artisterna som har uppträtt där.

Som framgångsrik pianist och musiker har Robert två pojkar, Oscar och Theodor. Men han är också en pappa.Det var Marias historia tidigare att hennes son, Theodor, förlöstes i förtid.

Vi var bara sekunder ifrån att förlora honom när jag förlöstes med akut kejsarsnitt, minns Maria Wells till Hemmets Journal. Men han är en krigare och en riktigt kraftfull individ.

Trots att allt gick enligt planerna kvarstod rädslan.

När förlossningen inträffade förberedde sig min kropp för en kamp till döden. – Efter det gick jag igenom en särskilt påfrestande period då jag kände att min kropp förberedde sig för att ta slut. Så fort Teddy fyllde ett år kunde jag varva ner.

Men min kropp återkallade sig och jag blev orolig. Jag upplevde yrsel och andningssvårigheter, och det övertygade mig om att jag hade allvarliga tillstånd.

Hur Gammal är Robert Wells
Hur Gammal är Robert Wells

By Wishful