Bianca ingrosso ung
Bianca ingrosso ung

Bianca ingrosso ung /\ Malin Eriksson, en nära vän till Ingrosso, representerade Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2006. 2007 spelade hon Louisa von Trapp i en uppsättning av The Sound of Music på Göta Lejon teater i Stockholm.

Benjamin Ingrosso

Det var tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso och hennes farbror, Linus Wahlgren, som hon medverkade i den Astrid Lindgren-inspirerade musikalen Hujeda mig så marga snger 2008.

Elisa Lindström.

Han tävlade på Let’s Dance 2016 och kom på andra plats och förlorade mot Elisa Lindström.
Det går att säga att det är detsamma som bär åtminstone.

Gunilla Persson, en annan känd kvinna, delade en slående likhet med sin dotter som barn. Läsarna av hennes blogg blev chockade när hon lade upp ett foto på studenten på sin sidaMånga frågade: “Men är det en bild på Erika?”

Bianca ingrosso ung

I veckans avsnitt av familjedokusåpan “Wahlgrens Värld” är det dock Pernilla Wahlgren (53), mamman, som nu ska svara.

Frågan varför unga människor, inklusive deras dotter, föredrar att modifiera sitt utseende med botox, funderar Pernilla.

Förra året förnekade Bianca bestämt att hon tagit botox. Men enligt en svensk tidning diskuterar hon frågan med sin mamma i det senaste avsnittet.

Som Bianca säger: “Jag gör det för att när jag deltar i “Talang” får jag ett så spänt blodkärl här som får mig att se riktigt arg ut på tv, hon gör det utan att hennes mamma bara håller med.

Din botox har fått dig att verka arg också. Jag ser inte poängen med att få botox i din ålder. Pernilla är förbryllad över frågan.

För 26-åringen verkar det som att moderns generation ofta frågar efter motivationerna hos dagens ungdomar att förändra sitt fysiska utseende samtidigt som de ägnar sig åt sådana aktiviteter.

För deras sida argumenterar Biancas yngre bror, Benjamin Ingrosso (24), och Pernillas son att Bianca ser annorlunda ut idag än hon gjorde för bara tre år sedan.

Många i min familj tror att dagen då jag fyllde 18 var en vändpunkt i mitt liv, och att om mitt utseende förändras när jag blir äldre, är det för att jag har ändrat mitt eget utseende, inte för att jag blir äldre.

Bianca ingrosso ung
Bianca ingrosso ung

By Wishful