Casper janebrinks nya flickvän
Casper janebrinks nya flickvän

Casper janebrinks nya flickvän /\ The Heirs-sångaren Casper Janebrink, 52, meddelade på Alla hjärtans dag i år att han och hans fru Helena har bestämt sig för att skiljas efter 23 års äktenskap.

Jag och mina barn är glada över att börja ett nytt liv tillsammans”, skriver Helena Janebrinks exfru om skilsmässan i en kommentar på nätet.

Therese Andersson

Tre månader senare meddelar Casper Jarnebrink och hans 33-åriga nya kärlek, Therese Andersson, att de väntar sitt första barn tillsammans.

På gymmet träffade Casper Therese Andersson, Lerums fastighetsmäklare och det gick hett direkt!

Så fort vi sågs började vi prata. Therese är en glad, sällskaplig och optimistisk ung kvinna. Han säger till Expressen att det var det enda han höll sig fast vid.

komma senare än

Vi bestämde oss för att behålla barnet och uppfostra det som vårt eget. Den här bebisen skulle komma inom nästa år eller två, tidigast, enligt min mening.

Vi hade förväntat oss att den skulle komma senare än den faktiskt gjorde. Vi är på väg nu, sa jag. Mer än vi gör på ett år av körning. Jag blir äldre för varje dag.

Men när det äntligen landade, lyste allas ansikten upp av glädje, som de alltid gör.

– Naturligtvis blev de förskräckta. Så mycket pågick samtidigt. Stjärnorna var inte perfekt riktade den här gången, men händelseförloppet har nu utvecklats som väntat. De gamla människorna har bara talat bra om oss. Det är också ett nöje att använda.

Arvingarnas nya krogprogram, I Love Arvingarna, har premiär samma dagar som bebisens födelsedatum infaller i mitten av september. Casper Jarnebrink å sin sida har inte för avsikt att lägga den på is, oavsett vad.

Förhoppningsvis kommer jag att kunna närvara vid födelsen av mitt barn. Det är något jag verkligen ser fram emot.

https://www.youtube.com/watch?v=NznI5SKGGYw
Casper janebrinks nya flickvän

Men om det är ett akut ärende på scenen lämnar jag inte min plats. Det är tur att Thereses föreställning är hemma, och eftersom det bara är en bit från sjukhuset, säger han.

På premiärkvällen kommer China Theatre att vara fullsatt. Tittarna förs tillbaka till New York City i mitten av 1990-talet på grund av den enastående produktionen och den livliga dansen.

När hiphop flyttade från dunkel till mainstream popularitet, var streetdance och elektrisk boogie två av de vanligaste uttrycksformerna.

“Ghost” är baserad på en film från 1990 med Patrick Swayze i huvudrollen, som de flesta känner till (1952-2009).

När Sam, en mördad man som har blivit hemsökt, försöker kontakta Molly för att säga adjö och varna henne för ett överhängande hot, avvisar Molly hans erbjudande om hjälp.

En välkänd svensk musiker, Peter Johansson, får rollen som Sam i den svenska versionen av det musikaliska arrangemanget.

Förutom att sjunga, spela gitarr och agera som en första älskare och ett spöke, är han också en fantastisk musiker. På scenen måste han ta av sig sin tröja för att avslöja den tonade kroppsbyggnaden i sin roll.

I andra akten klär en biroll vid namn Bruno Mitsogianni ner till sina underkläder. Den här gången utbryter publiken i applåder, yr av beundran. Bruno Mitsogiannis verkar ägna en betydande mängd tid åt gymmet varje vecka.

Vårens följetong inom kändisfären handlar om Casper Janebrinks personliga liv.

Stoppa Avslöjandet av otrohet och älskarinnans graviditet i pressen har blivit en uppenbar snackis.

Nu visar det sig att den nya flickvännen, “gymträff”, är både framgångsrik och närvarande i kassan

Casper janebrinks nya flickvän
Casper janebrinks nya flickvän

By Wishful