Behrouz badreh flickvän
Behrouz badreh flickvän

Behrouz badreh flickvän /\ Vad kan vara bättre än en gäst? Ja, tre besökare såklart! Fenomenet hot girl och white boy summer har blivit enormt och det har vi såklart inte missat.

Oliver Strige

Det är därför vi har nominerat våra vänner Assia Dahir och Oliver Strige som våra alldeles egna sommarkorrespondenter. I morse kom de direkt från en fest för att komma på hur man får den allra finaste sommaren.

Vad betyder

Behöver du vara singel för att uppleva en het tjejsommar? Vad betyder en vit pojkesommar egentligen? Måste man festa för att uppleva detta fenomen?

och Oliver kommer såklart att hålla oss uppdaterade om vad vi behöver under hela sommaren! Vi hade även Anis Youtube parhäst och goda kompisen Behrouz “Berra” Badreh i studion.

De har skapat ett antal filmer tillsammans där de reagerar på dejtingprogram, så självklart ska vi prata om dejting. Hur är det att plötsligt bli igenkänd och varför har folk börjat skrika “se upp för färgen” efter Berra på gatan?

Oskar Rozenberg var Sveriges medaljhoppare i OS förra året men föll en bit nära mållinjen. Vi pratade med den dubbla världsmästaren i mental press, sponsorer som ställer krav, resan till …

Felipe Leiva Wenger aka Fille / Fille Danza / Grändy är en legend inom den svenska hiphopscenen. De bildade bandet Ison and Fille med gitarristen Ison Glasgow 2001 och släppte sitt debutalbum. Felipe… Felipe…

Under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister arbetade Moa Berglöf som politisk rådgivare och talskrivare åt honom. De flesta känner till Moa från Reinfeldts “Öppna din…

Moa Berglöf var Fredrik Reinfeldts politiska rådgivare och talskrivare under statsministerperioden. Reinfeldts berömda “Open Your Hearts”-tal är förmodligen där Moa blev mest känd för sitt arbete som talare.

Under vårt samtal med Moa får vi veta om processen att skriva ett tal för en statsminister, samt hur det var när “Öppna dina hjärtan” skrevs.

I hiphop-communityt i Sverige är Felipe Leiva Wenger aka Fille / Fille Danza / Grändy en ikon. De bildade bandet Ison and Fille med sångaren Ison Glasgow, och gruppens debutalbum släpptes 2001.

Behrouz badreh flickvän

Lilla Al-Fadji, spelad av Felipe, fick sitt komedigenombrott och är nu tillbaka! Streams, Fille Danza och teaterresan diskuteras alla i den här intervjun! Lille Al-Fadji kommer också att tolka Shakespeares Hamlet åt oss!

Vi hade flera seniorspelare lämnade och ersattes av unga, hungriga spelare på grund av generationsskiftet. Förutom.

Alex Classon och Jonatan Hallqvist är Fredrik Almkrantz Brommapojkarna-spelare. BP:s Fredrik är född och uppvuxen på ön, men har arbetat på företaget i sex år nu.

Som en av Sveriges mest hyllade artister kommer Silvana Imam även att göra film- och skådespelardebut i höst i två olika filmer! Dogborn och Explosions in the Heart är de två filmerna i fråga. Till råga på allt…

undvika nedflyttning från division 7 Sk har halkat från division 4, 5 och 6 hela vägen till division 7. Om du har hoppat av skolan fyra år i rad kanske du vill ta en närmare titt.

Nu kommer vi dit. Det är också ett mål för oss att börja från noll och bygga en ny fotbollskultur i Sk som ska attrahera nästa generation Mälaröarnas fotbollsspelare.

Behrouz badreh flickvän
Behrouz badreh flickvän

By Wishful