Douglas murray föräldrar
Douglas murray föräldrar

Douglas murray föräldrar /\ ishockeyförsvararen Lars Björn, vars dotter Murrays mamma är, är uppvuxen i Sverige och är tvåfaldig världsmästare och OS-bronsmedaljör.

engelska

Det skotska höglandet är förfäders hem för hans fars familj. Trots att alla hans kusiner hade svenska efternamn valde hans föräldrar skotska eller engelska namn till sina barn. Murray har tre syskon: Charles, Ted och Roseanna, som alla delar efternamnet.


Murray gick på Portledge School i Locust Valley, New York, för sina junior- och seniorår på gymnasiet innan han gick på Cornell University.

Long Beach

Innan han tog examen från gymnasiet spelade han också för New York Apple Core i den närliggande staden Long Beach, New York. Han tog examen från Cornell University med en kandidatexamen i hotellledning 2003.

När han var i NHL var Murray känd som “Crankshaft” på grund av sin försvarsposition i det svenska landslagets laguppställning.

Han draftades av San Jose Sharks i den åttonde omgången, 241:a totalt, i 1999 NHL Entry Draft från gymnasiet. Murray fick möjligheten att spela i en NHL-utställningsmatch med Calgary Flames den 13 mars 2015.

Han var medlem i Cornell Universitys ishockeylag från 1999-2000 till 2002-2003. Under sitt sista år på Cornell tjänstgjorde han som kapten och utsågs.

två gånger till det första laget i NCAA Division I All-American team. Han var semifinalist för Hobey Baker Memorial Award 2003. Under säsongen 2003-04 och den efterföljande

lockout-förkortade säsongen 2004-05, var han en offensiv och defensiv bidragsgivare för Cleveland Barons, en mindre ligamedlem i San Jose.

Båda säsongerna var han tvåa i laget på poäng för en ytterback, vilket ledde klubben i plus/minus. Som reservkapten har han gjort så många gånger tidigare. 2005 fick Josh Gorges och han utmärkelsen Rubbermaid “Årets spelare” från Cleveland Barons.

Douglas murray föräldrar

San Jose Sharks försvar decimerades av en mängd skador under NHL-säsongen 2005-06, och han kallades upp till laguppställningen.

Medlemmar av San Jose Sharks-organisationen, inklusive TV-färgkommentatorn Drew Remenda, uppskattade hans muskulösa närvaro och bra försvar under hans korta tid med laget den säsongen.

Under sommaren 2006 skrev Murray på ett treårskontrakt värt 1,65 miljoner dollar med Sharks, vilket gjorde hans totala kontraktsvärde 1,65 miljoner dollar. Kontraktet inkluderade en signeringsbonus på $150 000.

citat behövs I slutet av september 2008 nåddes ett fyraårskontrakt med Sharks, enligt uppgift för 10 miljoner dollar. I slutet av september förra året skrev han på kontraktsförlängningen.

Första NHL-målet: 21 februari 2008 mot. Martin Biron från Philadelphia Flyers; 115:e matchen i professionell karriär.

Försäsongsmatchen mot Anaheim Ducks resulterade i 6-0 shutout-seger, vilket var inofficiellt eftersom det var en försäsongsmatch. Murray gjorde tre mål. Det var Murrays tredje hattrick i karriären. Det skulle ha varit hans första och enda NHL-hatrick om det hade inträffat under grundserien.

Under Sharks’ match den 25 mars 2013, för ett draftval i andra omgången 2013 av Penguins och ett villkorligt val i andra omgången 2014, byttes Murray till laget.

Sedan 2011 hade Murray varit medlem i Sharks. Som ett resultat av Pittsburghs framgångar i Stanley Cup-slutspelet under de två första omgångarna 2013, fick Sharks det villkorade draftvalet i första omgången.

Dessutom var evenemanget en gripande upplevelse för alla inblandade. 57-årige Jesper Parnevik blir överväldigad av känslor när han går bruden nerför gången till Elvis Presleys.

“Can’t Help Falling in Love”. Jesper Parnevik lämnar över sin dotter till Douglas Murray, som kramar och tröstar honom.

Penny Parnevik hävdar att bröllopet varade i två dagar på hennes youtube-kanal. En dagsfest med levande musik hålls dagen efter ceremonin. Hon förklarar också att hon och Douglas Murray inte exakt är gifta.

Det här är något som vi inte har pratat om tidigare, och jag ville ta upp det. Spekulationerna har florerat. Det går inte att förneka att vi redan har knutit ihop säcken.

Enligt Penny Parnevik låg parets första barn Atticus, 2, fortfarande i livmodern när de gifte sig.

Douglas murray föräldrar
Douglas murray föräldrar

By Wishful