Aino jawo föräldrar
Aino jawo föräldrar

Aino jawo föräldrar /\ Icona Pop-medlemmarna Aino Jawo, 35, och Caroline Hjelt, 33, födde båda inom några dagar efter varandra. Caroline Hjelt födde sitt första barn i slutet av juli. Tidigare idag avslöjade Aino Jawo på Instagram att hon precis fött sitt första barn.

Valdemar

Det nyfödda barnet kan ses ligga på sin fars bröst på bilden. Som svar kysser Valdemar Fredriksson Aina Jawo på pannan.

Flera personer har gratulerat de nyblivna föräldrarna i kommentarsfältet, däribland Sabina Dumba, Marie Serneholt och Felice Jankell.

Båda Icona Pop-medlemmarna valde att återvända till Sverige på grund av epidemin, där de hade bott i LA och på turné sedan deras internationella genombrott med låten “I love it”.

vänta

Strax senare meddelade paret att de båda skulle vänta sina första barn vid ungefär samma tid i framtiden.

Medan de var på turné tidigare i år, gjorde båda sångarna det klart att deras liv förändrades på mer än ett sätt. Närmare bestämt att de båda var gravida samtidigt, med ett förfallodatum satt till mitten av juli.

Det är drygt 29 veckor kvar till ditt förfallodatum. Caroline Hjelt kommenterade på Instagram, “Yoye Lapogian och jag längtar efter dig”, när hon informerade oss om de goda nyheterna om hennes graviditet.

“Det är ett mirakel. Det är vårt.” ”Aino skrev också själv att han var 2/3 redo.

De delade också en bild på dem tillsammans på Instagram i kölvattnet av graviditetsbeskedet.

Det är dags för crop tops och electronica, allihop.” “Är det fallet?” De lade upp bilder på babysnacksen på Instagram.Caroline Hjelt har precis meddelat födelsen av sitt första barn med älskaren Yoye Lapogian.

“Äntligen är hon här!! Caroline kommenterade på Instagram, “Jag älskar min familj”, när hon delade de goda nyheterna.

Det var mer än en medlem i popduetten som förutsåg en ökning av försäljningen i år. Aino Jawo meddelade också tidigare i våras att hon var gravid samtidigt som sin bandkompis.

Från och med maj hade båda medlemmarna i bandet, Icona Pop, babybullar på en bild som de laddade upp på Twitter, som blev viral.

“Så exalterade inför säsongen för magplastik och techno”, skrev de då.

Icona Pop bildades 2009 och är ett flerfaldigt prisbelönt band. Bland deras mest populära låtar är “I love it”, en världsomspännande hit.

De är en av endast tre svenska artister som har uppnått platinastatus i USA med en singel. Avicii och Swedish House Mafia avslutar laguppställningen.

2017 deltog de i “Så mycket bättre”. Gongbad fanns tillgängliga och artisterna hyllades för sitt arbete.

Det var mer än en medlem i popduetten som förutsåg en ökning av försäljningen i år. Aino Jawo meddelade också tidigare i våras att hon var gravid – samtidigt som sin bandkompis.

Aino jawo föräldrar

Från och med maj hade båda medlemmarna i bandet, Icona Pop, babybulor på en bild som de laddade upp på Twitter, som blev viral.

“Så exalterade inför säsongen för magplastik och techno”, skrev de då.

Icona Pop bildades 2009 och är ett flerfaldigt prisbelönt band. Bland deras mest populära låtar är “I love it”, en världsomspännande hit.

Tre svenska artister har uppnått platinaförsäljning i USA med en singel. Avicii och Swedish House Mafia rundar av listan över nominerade till årets Grammis.

2017 deltog de i “Så mycket bättre”. Gongbad fanns tillgängliga och artisterna hyllades för sitt arbete.

Aino har nu avslöjat att hennes efterlängtade barn har kommit. Hon lägger upp ett foto på sitt barn på Instagram tillsammans med sin partner Valdemar Fredriksson, som förklarar betydelsen av barnets namn.

Ainos bildtext på Instagram lyder: “Oändligt kär i dig och evigt tacksam – Idris 1/8.”

Det finns en flod av gratulationer i kommentarsfältet, inklusive de från Rebecca & Fiona, Penny Parnevik, Sabina Ddumba och andra. Inlägget kommenterades även av en kollega och en nära vän.

Caroline Hjelts svar på de goda nyheterna på Instagram är, “Åh, finaste du.

Icona Pops Caroline Hjelt har fött ett barn. Det här är den första bilden på den lyckliga familjen som hon har delat.

“Äntligen är hon här!!! “Min familj är det viktigaste i mitt liv, och jag uppskattar tiden jag tillbringar med dem. Sångerskan arbetar på en låt för sin dotters första offentliga framträdande.

Aino jawo föräldrar
Aino jawo föräldrar

By Wishful