Helena seger ung
Helena seger ung

Helena seger ung /\ Det slumpmässiga mötet mellan Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic utanför Malmö Centralstation 2002 var en ren tillfällighet. Helena gick fram till honom eftersom han hade dubbelparkerat framför hennes bil.

Jag är Zlatan

Fotbollsstjärnan hävdar i sin självbiografi, “Jag är Zlatan”, att han blev tagen av hennes uppförande och så småningom spårade upp hennes telefonnummer innan han inledde ett förhållande med henne.

På frågan om han någonsin använde en pick-up linje i en intervju med Fashion Beans magazine i april i år, valde Zlatan att inte ge ett definitivt svar.

förföljde mig

– Det finns två distinkta berättelser: en där jag förföljde henne, och en där hon förföljde mig. Vi vet inte vilken som är verklig. Det är ett 50/50-förslag.

Men jag är helt säker på att det trots allt var jag som jagade henne. Men han sa, “säg inte att jag sa det.”

Claes Schmidt sprang på Helena Seger i Malmö några tillfällen under dessa år.

Efter att hon började dejta Zlatan sprang jag på henne några gånger. På samma sätt som man hälsar på tidigare arbetskamrater sprang vi på varandra i en butik och utbytte trevligheter. Hon var lika trevlig som alltid.

Att Zlatan stannade hos henne är inte förvånande. Så vitt jag kan säga var hon en underbar person, och jag önskar henne all lycka.

Zlatan började på Juventus i Italien hösten 2004. Helena, som då var marknadschef för flygbolaget Fly Me i Göteborg, jobbade sig utmattad, enligt hennes biografi.

Under min tid i Sverige bodde jag i Malmö, Göteborg och Turin. Elle varnades av sin egen mamma att hon var på väg att krocka med väggen. Hon flyttade till Italien 2005.

– Jag tyckte att hon var ganska trevlig. Hon var ansvarig för Fly Mes inredning och marknadsföring, och jag kände att hon var charmig och personlig. Som en av grundarna av Fly Me har 75-årige Ossian Edgren bara gott att säga.

Hennes senaste jobb var på Fly Me, och jag har inte sett henne sedan dess. Jag har bara hört talas om henne i media. Den ödesdigra dubbelparkeringen 2002 av Zlatan Ibrahimovics Ferrari gick inte ens över huvudet på den tiden.

Helena Segers, en 12-årig tjej, stod bredvid Mercedes i Ferrari och gick inte därifrån.

Mitt humör var dåligt, så jag bad honom att flytta om bilen. Helena Seger har redan sagt att hon tror att han blev tänd av mitt uppträdande.

“Det var inte bara för att hon var attraktiv. Som han beskriver det i sina memoarer, “Hon hade en attityd, som att inte argumentera med mig, och hon var äldre, vilket var spännande.”

https://www.youtube.com/watch?v=4l4dBVd9jIc
Helena seger ung

Paret har varit gifta i 18 år och har haft två söner under den tiden. Zlatan Ibrahimovic är en av de mest välkända fotbollsspelarna i världen, men hans relation med sin långvariga följeslagare har förblivit en välbevarad hemlighet i nästan två decennier.

Innan hon fick kontakt med fotbollsspelaren hade hon en framgångsrik karriär som marknadsföring och chef på olika företag.

Men varför valde hon att ta ett steg tillbaka när Zlatan kom in i hennes liv, och viktigast av allt, varför har hon nöjt sig med sin dolda position?

Som mångårig bloggare under namnet Fotbollsfrun tycker Malin Wollin att Helena Segers privata profil är uppfriskande.

Familjen är så hårt bevakad att hon tror att det räcker.

Inga sociala medier har varit Helena Segers enda kontinuerliga regel. I en tid då allt läggs ut på Instagram valde Helena radioskugga.

Helena å sin sida har inte gett upp sin lyxiga livsstil eftersom hon inte längre kan spendera all sin tid med Zlatan.

För när de kom till Sverige köpte de en sex våningar hög herrgård på stermalm och döpte den efter dem.

Helena bor där med sina söner, och det råder ingen tvekan om att Zlatan saknar sin familj när han är borta på jobbet.

Under en presskonferens efter nyheten att Zlatan återvänder till landslaget berättade han om utmaningen som väntar.

Min familj får stå ut med det här ett tag, och det är inte lätt. Det är lite svårt när man ska lämna två små barn som alltid gråter.

Även om jag är Stålmannen så är jag fortfarande en människa. Men utan fotboll, vad skulle du vara? Och det inkluderar människor som inte följer fotboll, konstaterade han.

Helena seger ung
Helena seger ung

By Wishful