Mats knutson sjuk
Mats knutson sjuk

Mats knutson sjuk /\ Det finns fyra barn mellan Knutson och hans fru, journalisten Lottie Knutson. Blekingska nationen i Lund valde 2017 Mats Knutson till hedersmedlem.

punkband

Knutson var då medlem i Karlshamns punkband De anhöriga, som även bestod av medlemmar ur Ebba Grön.

Sedan intervjun säger sig Mats Knutson ha upplevt en minskning av risken för hjärtinfarkt. Han förklarar sedan varför fotografering ska ingå.

Knutson

För att komma till Almedalen på sin semester hade Mats Knutson lagt ner mycket arbete. Han har varit en årlig anställd i det politiska etablissemanget sedan 1992.

Enligt TT väntas Mats Knutson komma med många tillkännagivanden om SVT:s planerade proposition i Almedalen på Politiska Veckan, årets största politiska möte.

Med sin mamma, pappa och fyra äldre syskon i Sölvesborg, en “klasslös” stad i Blekinge. Mats 14-årige son, som jobbar som reklamkonsult för nuvarande Sölvesborgs-Tidningen, fick en oväntad förmån på jobbet: en gratis tidningsprenumeration.

Han anlitades för att ringa olika fotbollslag och granska matchresultat för att kunna placera denna nyutvecklade “Resultattjänst” på tidningens förstasida.

Det är här jag kommer i kontakt med tidningens redaktion och journalistiska staber. Detta kan påverka min framtida jobbväg.

När Jan Axelsson anställde honom för att jobba på SVT för drygt 20 år sedan var det hans första stora genombrott i karriären som tidningsjournalist.

Jag var orolig, men ändå hoppfull. Det var Lotties idé att slå på TV:n, så jag gick vidare och testade den. Nej, det var inte slantar som höll mig fängslad; Jag flydde precis innan det var för sent!

En allergisk reaktion inträffade strax innan evenemanget började och Cecilia Gralde, den 48-åriga programledaren, uppmärksammade tittarna på att Mats Knutson verkade vara vid dålig hälsa.

Något jag inte hade planerat att äta visade sig vara säkert att konsumera efter en allergisk reaktion. Beskrevs som “extremt dramatisk” av Mats Knutson.

Efter Mats Knutsons ingripande i valet tog många privatpersoner till sociala medier, vilket fick SVT Nyheter att sända en intervju med partiets politiska kommentator.

Under en direktsändning av “Aktuellt” den 7 september fick SVT:s politiska kommentator Mats Knutson, 56, en allergisk reaktion.

En allergisk reaktion var orsaken till Mats Knutsons ansiktssvullnad, enligt nyhetsankare Cecilia Gralde.

Mats knutson sjuk

– Jag mår bra, och jag räknar med att svullnaden ska gå över till imorgon. – Efter kvällsmaten upplevde jag en allergisk reaktion, vilket betyder att jag har ätit något jag inte tål. I ett Aftenbladet-sms från honom står det: “Ganska okomplicerat”, skrev han i meddelandet.

Knutson diskuterar händelsen i måndagens “Morgonpass i P3”.

– Det var som något ur en dröm, tillägger han.

– Jag tänkte inte på vad jag skulle säga om jag inte kunde uttrycka det korrekt utan att låta som en pratglad. I överkäken var det som att få tre ordentliga bedövande injektioner. Då är det enkelt att mumla.

Knutson skulle svara på Aktuellts intervju med Centerpartiets ledare Annie Lööf. Han vägrade kliva åt sidan för att tittarna inte skulle behöva tro att Lööf behandlades annorlunda än de andra partiledarna.

Han hade tidigare upplevt en liknande reaktion, men den försvann snabbt.

Efter ett tag trodde jag att saker och ting skulle lugna ner sig tills jag var med i sändningen, men det har det inte gjort.

Det var först efter det som Knutson märkte att bildproducenten hade glömt att säga åt redaktören att undvika att ta några närbilder och istället laddade upp en massiv närbild som Knutson insåg vad som hade hänt och kontaktade redaktören om det.

När jag inte kunde komma på vad jag skulle säga tänkte jag inte på det. För det första var det som att ha tre bedövande nålar i överkäken. Då är det enkelt att fläcka deras tal, eller hur?

“Jag trodde att det skulle krascha.”

Aktuellt gjorde en intervju med Centerledaren Annie Lööf. Knutson avböjde att tala och sa att han inte såg behovet av det. Lööf flyttade inte för att ingen skulle anta att han fått förmånsbehandling.

Det var sista gången han upplevde den här typen av reaktioner så snabbt.

Så fort jag visste att jag skulle vara en del av programmet antog jag att det skulle gå och sova. Det har den inte gjort än, tyvärr. Efter att ha frågat redaktören.

“Kan du inte se till att de inte tar några närbilder så att ingen ser det här”, har de glömt att berätta för bildproducenten, hävdar han. Knutsons ansikte spacklades omedelbart med en stor bild av bildskaparen.

Mats knutson sjuk
Mats knutson sjuk

By Wishful