Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

Lovisa worge pojkvän /\ Caia Cosmetics 27-åriga stjärna Bianca Ingossos får det tufft även efter ett framgångsrikt träningspass. Produkt efter produkt har sålt slut sedan företagets start; försäljningen har ökat dramatiskt.

Wahlgrens

Ani Who och Lucas Armando Feola och Lovisa Worge, hennes närmaste vänner, var de första som fick veta om Biancas beslut att lämna Wahlgrens värld och investera i Caia och företaget.

Alice Stenlöf

Lucas arbetade tidigare med Alice Stenlöf, men han bestämde sig för att lämna fartyget efter att ha fått ett erbjudande från Alice som han inte kunde tacka nej till.

Alice och Lucas sågs äta lunch tillsammans tidigare i veckan, och gruppen verkade vara tillbaka till det normala efter att hela evenemanget spekulerades ha skapat en kylig stämning.

Bianca avslöjade nyligen för sin mamma Pernilla Wahlgren att hon och Phillipe Cohen, som hon dejtat länge, nu är mer stadiga än någonsin. Det har varit en ojämn resa för paret, men det har äntligen ordnat sig.

Efter år av ensam lycka med Lovisa och Lucas verkar andra bullar vara en välbekant syn för dem båda.

Hon köpte en 300 kvadratmeter stor lägenhet i Stockholm i oktober förra året, när hon bara var 27 år gammal. När lägenheten har rustats upp ska hon och hennes pojkvän, Phillipe Cohen, 27, flytta in med sina husdjur.

För resten av mitt liv tänker jag skaffa vår familj där. I den här lägenheten känner jag en känsla som jag aldrig har upplevt förut. “Det känns så bra att vara hemma”, skrev Bianca på Instagram då.

En ny vlogg av Bianca Ingrosso på YouTube tar itu med hennes följares missuppfattningar om henne, varav en handlar om köpeskillingen för hennes lägenhet.

Det stod att din lägenhet var värd mer än 40 miljoner dollar.

I slutändan är jag inte säker på om jag ska ta bort detta eller inte. Till att börja med säger Bianca:

Då fungerade det. Det var mycket dyrare… Som sagt, det är värt varenda krona. Jag har jobbat hårt för det här.

När Bianca Ingrossos och Lovisa Worge, en ung kvinna från Norrköping, träffades första gången för några år sedan kunde ingen av dem ana hur nära de skulle komma. På grund av deras snabba vänskap är de två fortfarande tillsammans idag.

När Bianca behövde en assistent var vi alla redo för ett jobbigt möte i Wahlgrens verklighet och efter en lång diskussion anställdes Lovisa.

Lovisa worge pojkvän

Det är synd att vänskapen inte växte snabbare; nu är Lovisa och Bianca övertygade om att de är de bästa vännerna. Eftersom Lovisa fick sparken från Biancas tjänst har de också sagt att de tänker bilda ett affärspartnerskap.

Bianca och Lovisa Worges kärleksliv sätts i skarpt fokus i detta avsnitt.

Phillipe Cohen (27), som Bianca har dejtat sedan 2011, har varit centrum i hennes kärleksliv de senaste åren, trots upp- och nedgångar.

Både samlevnad och separation har skett i turturduvors långa historia, men idag verkar paret vara fullt nöjda med varandra och omgivningen de vistas i. För Biancas supportrar har det varit möjligt att följa hennes väg, både glada och glada. tragisk.

Men hennes personliga liv blir mer personligt än någonsin tidigare. Med sin stora Instagramföljare och regelbundna uppdateringar om sitt personliga liv döljer hon ännu mer från allmänhetens syn än tidigare.

Nya pojkvännen Bianca Ingrosso har bekräftats av Us Weekly, som tidigare rapporterats.

Lovisa har träffat en man som hon tillbringade hela helgen med när hon reste utomlands med sin familj, och Bianca kan nu avslöja denna information.

Men Bianca är tveksam till Lovisas beslut och hävdar att hon aldrig skulle göra något liknande om hon var i samma situation. Enligt en ny YouTube-video som Bianca precis lade upp är det precis vad hon har att säga.

Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

By Wishful