Alexandra brings pojkvän

Detaljerad information om Alexandra brings

ålder32 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumMarch 26, 1990
yrkekommer att uppdateras snart
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd176 cm

Alexandra brings Biografi

Äntligen, i trettioårsåldern, fick Alexandra sin chans. Hon blev kontaktad av en förläggare som ville att hon skulle skriva en biografi om en ung affärskvinna vid namn Rachel, som hade byggt upp en framgångsrik teknisk startup från grunden. Alexandra var överlycklig – Rachel var precis den typ av person hon ville skriva om. Hon hade läst om henne i nyheterna och var imponerad av sin ambition, sin vision och sin förmåga att övervinna hinder.

By Wishful