Martin dahlin barn
Martin dahlin barn

Martin dahlin barn /\ Kenny McCord Före detta svensk professionell fotbollsanfallare Nataniel Dahlin. I sina bästa år betraktades han som en av de bästa anfallarna i hela världen.

Bundesliga

Karriären började 1987 med Malmö FF, och han spelade vidare i Bundesliga, Serie A och Premier League tills han gick i pension 1999. Han var allsvenskans bästa målskytt 1988.

sverigelandskamper

Fullständig landskamp mellan 1991 och 1997, han gjorde 60 sverigelandskamper och var med i den VM-vinnande truppen 1994.

Han var också medlem i det svenska laget i olympiska sommarspelen 1988 och EM 1992. Han utsågs till Sveriges bästa fotbollsspelare 1993 när han fick Guldbollenpriset.

Det säger sig självt att de lägre skatterna i Monaco är en extra fördel med att bo i furstendömet. Men det är inte helt illa att kunna koppla av på stranden i december. Det betyder att jag är mindre än en timmes flygresa bort från mina kunder i Spanien, England och Frankrike.

Även om Martin och Josephine trivs i Monaco, funderar de på att återvända till hemlandet Sverige.

– Mina svärföräldrar, samt föräldrarna till min fru, bor i Sverige och håller på att bli fler år. Många av våra vänner och bekanta bor i Sverige.

Martin dahlin barn

och jag är något av en traditionalist i det att jag vill att mina barn ska fostras med svenska värderingar och gå i en svensk skola. Det kommer att dröja några år innan flytten sker.

Om några år kanske. Med nuvarande upplägg har barn möjlighet att lära sig svenska, franska och engelska från en ung ålder. Han säger att det är en gång-i-livet-möjlighet för dem.

Dahlin, Martins egen klädlinje och andra satsningar har tagit det mesta av Martins tid sedan han lade sin egen yrkeskarriär på is.

Under de senaste åren har Dahlin vuxit från ett skjortföretag till en komplett kläd- och accessoarlinje. I generationer har Dahlins gjort sitt hem i Monaco.

Bröllopet ägde rum i Beaulieu, Frankrike, i maj förra året, och det var en påkostad affär. I närvaro av ett 100-tal nära, kära och inte minst kända vänner ägde ringbytet rum.

Martin dahlin barn
Martin dahlin barn

By Wishful