Torgils bonde fru
Torgils bonde fru

Torgils bonde fru /\ Inte ens under medeltiden gick alla medlemmar av Bonde-släkten under namnet Bonde.

Torer Bonde, som bevittnade ett bidrag till Vreta kloster i mitten av 1280-talet, kan vara den tidigaste kända medlemmen av släkten.

Tord Bonde

I övrigt är Erengisle Petersson och de två bröderna som ligger till grund för släktträdet. Peter Erengisle, Erengisles far, är den äldsta av dessa halvbröder, men det finns inga bevis för att de är släkt.

Finnveden

På grund av bristen på bevis är det svårt att knyta honom till en Peter Erengislesson, som hade fastigheter i Finnveden och Värend, och en eventuell Peter Tordsson, son till en Tord Petersson antecknad 1259, rent utifrån deras namn.

Detta är dock bara på grund av familjens tidiga 1300-tals fastighetsinnehav i Småland; likaså kan stergötland hävdas som släktens hemort eftersom grenarna från Tord och Erengisle ägde egendom där.

Torgils Bonde är medlem i kungens inre krets.

Den där ön i skärgården som han avgudar är nu ute till försäljning.

Det var bara en tidsfråga tills Skatteverket satte igång.

För att komma bort från Skatteverket har han kunnat göra det med hjälp av sina ädla kompisar och monarken vid rodret. Tidigare hade de bett om några tusen dollar.

Torgils Bonde, 72, och kung Carl Gustaf, 74, blev vänner för sin gemensamma kärlek till bland annat jakt och segling. Den 71-årige Anders “Aje” Philipson, den 77-årige Anders “Lettström,” och den 73-årige kändiskocken Erik Lallerstedt är alla personliga vänner till honom.

Ta reda på mer om prins William och hans familjs resa tillbaka i tiden till England.

Torgils bonde fru

En förödmjukande skatteskandal har dock fångat kungens kompis. Flera bostadsrätts- och fastighetsaffärer har ålagt baronen att betala över 8,5 miljoner kronor.

Enligt Expressen är nästan 1 miljon dollar av summan ett straff för att ha lämnat falska eller vilseledande uppgifter på en skattedeklaration.

Eftersom han inte har anmält sig till något av boendealternativen får han rabatt. På grund av detta anser Skatteverket att det är en näringsverksamhet.

Eftersom han bara hade det i en vecka 2015 är det ett av de mer anmärkningsvärda exemplen.

TaxAgent.com TaxAgent.com skriver i ett brev som erhållits av TaxAgent.com och anser att Torgils Bondes nära kusin arbetar som fastighetsmäklare och har en omfattande kunskap om marknaden, vilket stödjer TaxAgent.com:s position.

Torgils bonde fru
Torgils bonde fru

By Wishful