Rickard rakell fru
Rickard rakell fru

Rickard rakell fru /\ Forward för Anaheim Ducks Bröllopsgäster bjöds på en överraskning när Rakell gifte sig i helgen. Så fort Rakell tog upp sin saxofon lade världen märke till det.

Fram till den stora dagen hade Emmeli ingen aning om att Rakell i hemlighet hade lärt sig hur man spelar saxofon.

Under föreställningen sjöng Rakell “No man, no cry” av Jim delen aka Jimmy Sax.Emmelie blev imponerad och postade en kommentar på Instagram som löd:

instrument förut

Tack så mycket för allt du har gjort för mig. Du har aldrig spelat ett instrument förut, men dagen för vårt bröllop stod du där och spelade en hel låt på saxofon!

Men jag är

Detta är kulmen på år av förberedelser som genomförts i hemlighet inför våra nära och kära och närmaste vänner bara i väntan på idag. Men jag är gift med den mest hängivna person jag någonsin träffat, och jag vet det! Det finns en fara för “för många hejarop”.

Rakells första liveframträdande på saxofon var inget annat än spektakulärt, även om han inte är riktigt redo att ersätta hockeylaget än.

Ett överlägset Tampa Bay Lightning-lag förväntades invänta Colorado Avalanche i spel 3 i deras Stanley Cup-final mot Lightning, eftersom Avalanche varnades för den matchen. Trots detta lyckades inte gästerna ta sig över ett segt hemmalag i Amalie Arena.

2022 års NHL Awards kommer att delas ut på Armarture Works i Tampa under den tredje och fjärde finalen i Stanley Cup-finalerna på onsdag kväll, svensk tid. Vissa utmärkelsers mottagare har redan tillkännagetts, men de största utmärkelserna är fortfarande på gång.

Upper Deck NHL Draft 2022 kommer att äga rum i Bell Center i Montreal den 7 och 8 juli, med den första omgången som börjar den 7 och fortsätter till och med den 8:e. Årets bästa utsikter kommer att presenteras i en serie artiklar på NHL.com/sv innan draften.

Colorado Avalanche kommer att möta Tampa Bay Lightning i Stanley Cup-finalen 2021-22. På torsdag kväll, svensk tid, står Ball Arena i Denver, Colorado, som värd för turneringens första match.

Årets Stanley Cup-final blir Lightnings tredje i rad efter att de vunnit 2020 och 2021. Det blir första gången sedan 2001 som Colorado vinner Stanley Cup (även 1996).

The Lightning slog Toronto Maple Leafs (4-3), Florida Panthers (4-0) och New York Rangers i Eastern Conference slutspelet på väg till finalen (4-2).

Genom att besegra Nashville Predators (4-0), St. Louis Blues (4-2) och Edmonton Oilers (3-2), har Colorado tagit sig till Western Conference (4-0).

Rickard rakell fru

Två av de bästa lagen i grundserien de senaste åren kommer att mötas i denna matchup. Varje omgång av slutspelet har förutspåtts av skribenterna på NHL.com/sv i förväg.

Detta gäller även före slutsatsen. The Avalanche har en god chans att vinna Conn Smythe Trophy för slutspelets mest värdefulla spelare efter att ha fått tre av de fem rösterna. Colorados Cale Makar och Nathan MacKinnon förväntas båda vinna priset.

Båda skribenterna som förutspådde blixten kommer att vinna Conn Smythe Trophy-listan Andrei Vasilevskiy som sitt bästa val i mål. NHL.com/sv-personalen har satt ihop följande lista med användbara tips.

För första gången i karriären var Rickard Rakell svensk bäste målskytt med 33 mål den här säsongen, hans första säsong efter att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Anaheim Ducks som ökade hans värde med många miljoner dollar.

Ett avtal på 200 miljoner dollar ingicks av honom i oktober.TV4:s senaste realityserie, “Playmakers”, har honom framträdande.

Även hans flickvän, Emmeli Lindkvist, som kommer från Skellefte, syns på bilden.I det senaste avsnittet avslöjar hon också sina långsiktiga mål och ambitioner.

– Jag läser nu en examen i matematik och privaträtt. Till att börja med måste jag veta exakt vad jag ska jobba med.

Hennes yttersta mål är att utveckla en produkt som för närvarande inte finns på marknaden.

På sikt hoppas jag få ett eget företag. Självklart söker jag ett företag i ett område där det i dagsläget råder brist.

Det var allmänt väntat att Anaheims svenska skarpskytt, som varit en av de mest omtalade inför måndagens tredje race, skulle lämna södra Kalifornien, men när klockan slog 20.00 (svensk tid) hade ingen lapp lämnats.

Det avslöjades senare att Ducks och Pittsburgh Penguins hade gått med på affären i sista minuten och skickat alla papper bara några minuter innan det var för sent.

Sidney Crosbys 28-åriga svenska lagkamrat flyttar till västra Pennsylvania och ansluter till Penguins.

När detta skrivs är det inte klart vad Anaheim kommer att få i utbyte.

Han har varit med Ducks i tio säsonger och gjort 34 mål under säsongen 2017-2018, hans senaste säsong.

Rickard rakell fru
Rickard rakell fru

By Wishful