Michael bjerkhagen gift
Michael bjerkhagen gift

Michael bjerkhagen gift /\ om hovpredikant anlitas Michael Bjerkhagen, 51, av Kungliga Hovförsamlingen.Denne man har mycket kontakt med kungafamiljen, och uppträder och predikar i kyrkan för medlemmarnas högtider på Stockholms slott.

Alexander

Pastorer i kungafamiljen har hittat sitt livs kärlek. Michael Bjerkhagen har deltagit i ett antal kungliga ceremonier under arbetet i Slottskyrkan de senaste åren. När prins Alexander och prins Oscar döptes förra året såg vi honom.

besökarens identitet

Michael, å andra sidan, fann sin egen prins charmig, en man som han kan tillbringa resten av sitt liv med. Tills vidare föredrar hovprästen att hålla besökarens identitet hemlig. Det går dock inte att förneka att kärleken är på frammarsch.

Pastorer som ligger kungafamiljen varmt om hjärtat har hittat den de har letat efter! Michael Bjerkhagen har deltagit i ett antal kungliga ceremonier under arbetet i Slottskyrkan de senaste åren. Förra året medverkade han vid prins Oscars och prins Alexanders dop.

Det var också 2016 när Michael träffade sin egen charmiga prins, en man att spendera resten av sitt liv med. För att skydda personens identitet har hovprästen beslutat att hålla allt hemligt tills vidare. Men det går inte att förneka att kärleken är på frammarsch!

De har ett underbart liv tillsammans. Enligt en nära bekant till paret tror Michael att han har hittat rätt person.

För en annan sak fyllde hovpredikanten precis femtio, och vår källa säger “han kunde inte ha bett om en finare födelsedagspresent.”

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill gifte sig av honom 2013. Han förrättade även vid bröllopet mellan prins Carl Philip och prinsessan Sofia tre år tidigare.

Maddes käraste vänner Louise “Lussan” Gottlieb och Gustav Toth vigdes i lördags av kungafamiljens präst Michael Bjerkhagen. Fredrik Sollner var med på både bröllopet och mottagningen.

Han säger till Expressen att hela upplevelsen var “fantastisk, fantastisk”, från början till slut. Varje gång jag är en del av två personer som älskar att en annan ska gifta sig, känner jag att jag är en del av något alldeles speciellt. Det viktigaste är kärleken som två individer har till varandra.

Michael Bjerkhagen är väl insatt i de känslor som förknippas med att bli kär. Sedan två år tillbaka bor han tillsammans med Fredrik Sollner, student vid Uppsala universitet.

De senaste två åren har vi varit oskiljaktiga. – Vi fördes samman av vår tro, framför allt.Hittills har de inte rört sig i lås.

Vi spenderar mycket tid tillsammans, även om Fredrik fortfarande går i skolan i två år till. Vi gillar till exempel både klassisk musik och teater samt träning och matlagning. Vi har också mycket gemensamt när det gäller fritidsintressen.

Michael bjerkhagen gift

Fortfarande blåser om det anrika Herlufsholm, och därav även det danska kronprinsparet.

Christian, 16, har gått i en skola sedan i höstas, och Isabella, 15, kommer att gå med honom till hösten.

Frederik och Mary har återvänt för att diskutera detaljerna i skolan. Två kungliga prinsar i kris bråkar.

I dokumentären Herlufsholms hemligheter, som sändes på danska TV2 i början av maj, avslöjades de chockerande detaljerna:

50 elever kommer fram för att berätta att de blivit mobbade av sina äldre klasskamrater. Hundra år av skolkultur som borde ha gått i arv genom generationerna.

Bara några dagar efter att dokumentären blev viral i Danmark, gick kronprinsparet till allmänhetens ögon med följande uttalande:

Föräldrar till en elev på Herlufsholm är mycket störda över de berättelser som framkommit i den här aktuella dokumentären, lät det då.

Berättelserna om systematisk mobbning och det kränkande och våldsamma samhället som många har varit en del av är fruktansvärda.

I kölvattnet av det inleddes en tredjepartsutredning, och skolans rektor tvingades avgå.

Mary och Frederik bearbetar dock fortfarande den nya informationen. Deras senaste kommentar gör detta ytterst uppenbart.

När det gäller skolgången för våra äldre barn har vi några svåra tankar. Många pratar om det, inklusive just här på våra egna sociala medier.

Våra sinnen förändras för alltid av det. Vår familj är ledsen över situationen på Herlufsholm, skriver kronprinsparet och vi kommer att följa upp de tydliga förbättringar som måste göras.De fortsätter med att förklara:

Trots det är vi föräldrar till ett barn som tycker om att gå i skolan. Det finns också en dotter som ivrigt har sett fram emot att börja i samma skola som sin mamma.

Inlägget är signerat av kronprinsparet, som säger:

Varje förälders mål är att ge sina barn största möjliga uppfostran. Som kronprinspar är vi medvetna om vår unika position. Vi har inte alla svar just nu. Om vi ​​vill

Michael bjerkhagen gift
Michael bjerkhagen gift

By Wishful