Sandra beijer ålder
Sandra beijer ålder

Sandra beijer ålder /\ Sandra Beijer, 37-årig blivande mamma, har fött ett barn. Detta är det första barnet till ELLE-bloggaren och hennes pojkvän Björn Werner. Innan hon såg sitt barn laddade Sandra upp en Instagram-bild från BB SS med texten.

Sandras vänner

“Två timmar innan jag träffade min baby” och en bild på henne sittande på golvet i väntrummet på mödravårdssjukhuset.Sandras vänner gratulerar varandra i kommentarsfältet i inlägget.

Jippie

“Önskar er alla ett snabbt tillfrisknande och stort grattis!” “Jippie!” Kristina’ Keyyo ‘Petrushina är föremål för en Let’s Dance-profil.

“Men, herregud!!!” Ann Söderlund, programledare för podden, skriver “Grattis!!!”

Tre rejäla mojis är allt som tv-kocken Zeina Mourdad, Melodifestivalvärden Oscar Zia och Nyhetsmorgons Jenny Strömstedt har att säga om nyheten.Det är möjligt att sammanställa en lång lista med gratulationer.

Sandra Beijer har skrivit mycket om sin graviditet på sin blogg det senaste året. Hon pratade om sina prenatala känslor i ett stycke med titeln “Last weekend as a pregnant lady” precis den gångna helgen.

“När jag berättade för sjuksköterskan att jag var rädd för förlossningen nästa vecka, sa hon: “Tänk inte så mycket.” Det var ett härligt råd, konstaterade hon i inlägget.

Efter att en läsare frågat: “Vet du om du vill ha fler barn?” Sandra sa: “Ja, självklart!”

– Jag har alltid antagit att jag skulle ha ett (1) barn när jag var i mitt sena 30-tal. Det är så det ser ut. Framtiden är dock konstig, så vem vet, men det är svårt för mig att.

föreställa mig att ha några fler barn framför mig just nu. Han gillar också kombinationen 1 och 2. han har ingen lust att ha en stor familj

“Har ditt förhållande förändrats under graviditeten?” var en annan fråga slängd där ute. Sandra hade då följande att säga:

Sandra beijer ålder

Även om vi inte längre kan gå ut och ha kul, har den också fått en snabb rundtur på djupet. Att kunna bilda familj är ett tecken på engagemang för varandra.

Vi känner oss säkrare och tryggare i vår relation. Trots att vi precis har dejtat i ett och ett halvt år är jag helt förtjust i honom.

Som ett resultat tror jag att vårt förhållande räddades av det faktum att vi var gravida. När ni plötsligt ska bygga upp ert liv tillsammans lär ni känna varandra på en helt ny nivå av intimitet och förståelse.

Fagot Apparel gav Beijer och Joakim Hedblad i uppdrag att skapa en T-shirt till 2013 års Pridefestival. På framsidan av plagget står det

“Putin du kan inte sitta med oss.” Intäkterna från försäljningen av boken går till Civil Rights Defenders, en människorättsorganisation i Ryssland som förespråkar hbtq-personers rättigheter.

Novellen Djuret gavs ut på Brevnoveller 2013 och Beijers debutroman, Det handlar om dig, gavs ut på Rabén & Sjögren 2014.

Friends’ Friends ambassadörer syftar till att öka medvetenheten om och bekämpa mobbning. Beijer var en av dessa ambassadörer 2014.

SVT Flows podcast med Sandra Beijer och hennes vän Michelle Pino sändes under våren och sommaren 2014.

Det var en uppföljning på deras podcast, som pågick från december 2013 till mars 2015. Till årets podcast Blog Awards 2014, Beijer och Pino nominerades och de hade 50 000 lyssnare varje månad.

Sandra beijer ålder
Sandra beijer ålder

By Wishful