Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

Josie capllonch ålder /\ Josie Capllonch, en 33-årig bombplan, gick in i striden på förra årets Paradise Hotel. Och hon gjorde det inte i skuggan.

Omedelbart

Med Josie skapades tv-historia och många rubriker skapades. Omedelbart kände tittarna igen henne som en tidigare skådespelare i Love Island.

brasiliansk

Josie, som är missbrukare av plastikkirurgi, avslöjade i sitt första personliga historiska intro att hon har genomgått två bröstförstoringar och en brasiliansk buttlift förutom fyllmedel i hennes läppar, käklinjen och kindbenen. Hon har lagt en rejäl summa pengar på verksamheten.

Till och med Daily Mail har tagit upp den här historien. Profil av Docu-soap Ett år efter att “Paradise hotel” stängde reste Josie Capllonch, 34, till Mexiko och har varit där sedan dess.

I en video som lagts ut på Instagram avslöjar hon att hon är gravid – och visar stolt upp sin bula.

Enligt hennes blogginlägg, “Jag är gift med barnets pappa och har varit det länge…Hon avslöjar dock inte faderns identitet.

Josie capllonch ålder

När hon dök upp på “Love Island” och “Paradise hotel” i våras berättade hon för deltagarna att hon hittat sitt livs kärlek, men hon namngav honom inte eller visade en bild på honom.

Tusentals människor har gillat och kommenterat videon.Jag gratulerar dig till din framgång, FINA!!!! I en dokusåpaprofil skriver Emma Hellström: “Det här är en så underbar video.”.

Michaela “Keela” Nilsson, en tidigare bloggkung och nuvarande influencer, skriver:Det här är det bästa jag någonsin sett, följt av flera smilies med uttryckssymboler.

Paow Danielssons Snapchat-inlägg tidigare i veckan med texten “Tagga sexig brud sommar då”, väckte uppståndelse bland hennes följare.Alexander Zobel har gjort slut med mig?Och riktigt så, liksom…

På frågan om splittringen sa Paow till Nyheter24 att de två inte längre var tillsammans, och att allt började med Alexanders semester till Cannes 2012. Hennes egen inbjudan till resan drogs tillbaka efter att hon skrivit kritiskt om Danmark.

Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

By Wishful