Sofia åhman Familj
Sofia åhman Familj

Sofia åhman Familj /\ Det är en garanti för att tittarna kommer att delta i sina träningspass eller åtminstone ställa in sig på showen. Hon säger att hon inte vet om någon kommer att se videon hon tar medan hon står där och spelar in den.

Samtidigt

De senaste åren har nästan alla som sett Go’ Night hört talas om Sofia hman. Samtidigt som du ofta framträder för att erbjuda träningsråd. Men när det var dags för kanalen att duka coronatabordet fick hon ansvaret att fylla i 20-minutersluckan.

Hemmagympa

“Jag skulle aldrig kunna göra en heltäckande gymrutin för folk att följa i Go’kväll”, resonerar hon och förklarar att det inledande programmet av Hemmagympa med Sofia sattes ihop med minimal planering. Efter telefonsamtalet med SVT gällde det att sätta igång direkt.

Resultat har uppnåtts som ett resultat av serien. Hon har varit och fortsätter att vara omtyckt av publiken.

Vykort målade av konstnären skickades också till mig. Tristess har brutits, enligt feedbacken vi har fått. För det mesta har jag antagit att programmet består av styrke- och konditionsaktiviteter, även om många rapporterar att det fungerade som en välkommen källa till sällskap under tider av ensamhet.

Vissa människor har noterat att jag har varit den enda som hälsat dem ibland. Hon upplever att initiativet har ett mer samhälleligt syfte än hon trodde.

Att få träna de som inte börjat än är fantastiskt tycker jag. De som regelbundet går på gymmet har redan börjat spara lite pengar.

Det vackra med tv är att den låter mig nå människor som annars kanske inte skulle kunna delta i träningspass personligen eller i grupp.

Om jag kan så skulle jag vilja fortsätta med det. Hon hävdar att de som inte har flyttat på länge har stor påverkan.

Sofia hmans tv-arbete är verkligen en sidospelning för henne. Som idrottsinstruktör på Elitidrottsgymnasiet i Umeå är hon i övrigt anställd.

Sofia åhman Familj

Dessutom jobbar Fredriks fru med henne. En dotter som är 20 och en pojke som är 18 spelar båda volleyboll på högsta nivå för detta pars två barn.

Min dotter är kollegial volleybollspelare i USA, och min son är medlem i Svenska Olympiska Kommitténs investeringsprogram Topp och talang. Han är en beachvolleybollspelare. Som ett resultat, hävdar hon, finns det nu många barnsporter tillgängliga.

Du skulle hellre vilja att de inte stannade, men deras upptåg är underhållande i sig själva. Då får man besöka dem också. För jag älskar att utforska nya platser.

Du kommer att ha många chanser att besöka henne i landets huvudstad. Han kommer att spela beachvolleyboll på sin nästa världsturné, så jag kommer att kunna se honom spela.

Ni två tränar tillsammans. Att vandra och vara ute kan ersätta träning om det inte är din grej. På helgerna anstränger vi oss för att få in det.

Sofia åhman Familj
Sofia åhman Familj

By Wishful