Terry Evans Sjuk
Terry Evans Sjuk

Terry Evans Sjuk /\ Terry Evans håller öppet hus på sin kursgård i Fanthyttan, Gamla Byskolan, den 30 augusti. Familjer uppmuntras att delta i dagens evenemang.

Allt från loppisar och berättande till en fiskedamm och en häst och vagn kommer att visas. Allt till stöd för Barncancerfonden!

framträdanden

“Perception of Murder” och “The Unknown”, två av Terry Evans tv-framträdanden i Sverige, har gjort honom till ett välkänt brittiskt medium.

dagbok

Han erbjuder seminarier och workshops i området, samt en dagbok riktad till dem med en andlig böjelse.

Terry har ägt Gamla Byskolan i nio år efter att ha fått en rekommendation av en kompis. Den vackra byggnaden och den underbara trädgården, som tidigare var en tennisbana, är resultatet av ett stort arbete och hårt arbete.

Han fick friheten att bygga precis vad han önskade, och han tackar kommunen och hans grannar för deras hjälp.

Många människor, inklusive tidigare elever, är nyfikna på skolans nuvarande tillstånd. Som ett resultat kommer det att erbjudas en rundtur i den gamla skolan som en del av öppet hus.

Terry fick diagnosen cancer i ung ålder och kämpade mot den på sjukhuset i tre långa år. Han såg också en ungdom som var särskilt kär för honom förlora sitt liv i samma tillstånd när han bara var sex år gammal.

Men mest av allt såg han pojkens familj, med all deras ångest och sorg. Han kände för dem. I efterdyningarna av en tragedi som denna visste Terry att familjer i behov av stöd behövde det mest.

Dessutom har han förlorat flera familjemedlemmar i sjukdom, och han kommer ofta i kontakt med cancerpatienter på jobbet. Terry har lagt sitt hjärta och själ i detta evenemang.

Det finns många människor där ute som vill hjälpa till i någon form. Många vill hjälpa till och är verkligen generösa. Till loppisen har det fått föremål från Karlskoga och Skne.

Mycket tid, arbete och planering har lagts ner på att få den här idén igång sedan den först flöts i början av sommaren. Terry, å andra sidan, gör det gärna, som om han verkligen bryr sig om att ge något tillbaka.

Vid nödfall ska det finnas en anvisad parkeringsplats på plats. Det kommer att serveras kaffe, grillad korv, hamburgersoppa och bröd, men det kommer även att finnas ett urval av vegetariska alternativ.

Terry säger att han kommer att vara där hela dagen, hjälpa till där han kan och ha det bra under processen.

Fanthyttan, människorna som bor där, och kampen mot sjukdomen är alla en del av idag, förklarar Terry entusiastiskt.

69-åriga Terry Evans och 57-åriga Astrid Hagelskog Evans tar emot i sitt hus i Fanthyttan, en liten by utanför rebro, Sverige. 1918 uppförde de ett fantastiskt trähus som de nu kallar hem.

Terry Evans Sjuk

En skog och åkrar omger bostaden, som ligger bara en kort bit från den tidigare skolan, som Terry har drivit som kursgård sedan 2005.

Terry var en spekulant när huset bredvid var på marknaden. Han kommer från stan och har alltid velat flytta ut på landet.

Det är vad jag har fått höra av andarna: att huset är mitt och jag har alltid vetat att det skulle vara det.

Så gjorde livet efter detta, även när de träffade Astrid. Han skulle träffa en kvinna, enligt Terrys mediumkollega Lena Ranehag.

Mitt liv kommer att vändas upp och ner om jag blir kär igen, sa varningen.Han var först försiktig med Astrid, som han inte sett på tre år.

Det här är första gången Terry har varit i ett förhållande med ett medium, och Terry medger att det kan vara utmanande.

Vi har möjligheten att tro, tro lite eller inte alls. Terry, per definition av vad pålitlig innebär, är den som jag tror är mer pålitlig i media.

Terence “Terry” James Francis Evans föddes i Carshalton, en förort till London, i november 1948. Det är cirka 16 kilometer från Charing Cross till Carshalton. Han är ett brittiskt medium som arbetar i Sverige, där han är välkänd.

Vid sjutton års ålder födde Hans mamma honom. I fem år var hans far fysiskt närvarande, men känslomässigt frånvarande.

Han skickades till ett barnhem för första gången när han bara var tre år gammal. På den tiden ansågs han vara känslomässigt instabil eftersom han inte gick bra i skolan och hans föräldrar hade övergett honom där.

Svaret var ett välskött barnhem. Den anglikanska kyrkan ägde och tog hand om den på Isle of Wight, där nunnor tog hand om den.

Hans sängvätning gjorde att han väcktes två gånger om natten. Hans bok berättar historien. Varför tog media upp hans berättelse efteråt, när de visste vem han var?

Terry Evans Sjuk
Terry Evans Sjuk

By Wishful