Tomas Ledin Sjuk
Tomas Ledin Sjuk

Tomas Ledin Sjuk /\ Tomas Ledin, 69, är ett namn som många svenskar förknippar med sommar. Sommaren är kort och Part of my heart är två av hans mest populära sommarlåtar.

Det var

Tomas tillbringar större delen av sommaren med att uppträda och turnera. Det var precis som det var förra året, och alla shower måste ställas in.

Tomas

Ett stort bakslag för alla artister, coronapandemin har fått många av dem att kämpa kraftigt. För att göra saken värre har Tomas varit sjuk under större delen av den här perioden.

Efter 38 års äktenskap med sin fru Marie Ledin (64) har Tomas redan pratat med Expressen om hur de håller kärleken vid liv.

Tomas Ledin Sjuk

Att det slutade på ett positivt sätt är allt som gäller. Det är möjligt att det faktum att hon växte upp i underhållningsbranschen kan ha en inverkan på hennes beslutsfattande.

Du tillbringar mycket tid på resande fot och har ingen fast rutin som de flesta inom andra yrken. Han påpekade då att Marie var den bästa tjejen i världen.

Par verkar fortfarande njuta av att spendera tid tillsammans. Den här veckan kom de tillbaka från en semester i Frankrike, där de tillbringade tid med att koppla av och ha roligt.

Det gör att även om det börjar ta fart kommer Tomas att stå utan turné i sommar. Han har nu informerat Expressen om den tragiska utvecklingen.

Det är faktiskt frustrerande. Men det har en global inverkan. Jag ska inte klaga på någonting. Men jag ser ivrigt fram emot sommarens ankomst och den därav följande vidgade horisonten.

Enligt honom finns det tecken på att samhällets hjul kan börja snurra igen i höst, även inom underhållningsbranschen.

En annan händelse från det hemska epidemiåret kan dock avslöjas tack vare Tomas. Han drabbades av coronaviruset, vilket var ett stort bakslag för honom.

– Jag kunde få corona tidigt, så jag känner att jag har uppnått mitt mål. Han hävdar dock att vissa människor har dragit sig tillbaka och att det var ganska stängt på alla nivåer under en tid:

Jag var inte inlagd på sjukhus. Trots kylan dock. Det finns inget jag skulle råda dig att prova.

Tomas Ledin Sjuk
Tomas Ledin Sjuk

By Wishful