Victoria fajardo ålder
Victoria fajardo ålder

Victoria fajardo ålder /\ Melodifestivalen 2021-deltagare Anton Ewald står just nu på scen.Artisten Anton Ewald, 27, träffade sin själsfrände på den sociala mediesidan Instagram.

När Victoria Fajardo bad Anton om tillåtelse att få behålla henne sa Anton: “Visst.” Varje dag efter den dagen fortsatte de att kommunicera via telefon eller mejl.

Så vitt jag

De gifte sig 2017 och är fortfarande tillsammans nu. Så vitt jag vet har Anton ingen fru. Vet du hur gammal hon är och vad hon gillar att göra för skojs skull? Svaren har kommit in!

Victoria

De vägar som Anton och fru Victoria tagit är inte helt parallella. Både Anton Ewald och Victoria dras till skönhet.

Hon är chef för BH Perfection, ett medicinskt spa i Miami där hon arbetar. Inte bara i Miami, utan också i Las Vegas, så Anton Ewald avslöjar i en intervju att hon åker fram och tillbaka mellan de två städerna för att se till att allt fungerar:

Begreppet “medicinskt spa” syftar på en anläggning där du kan få allt från massage till ansiktslyftning. Det spelar ingen roll vad det är – oavsett om det är fillers eller tandblekning – du kan få det. De tar hand om allt, på sätt och vis.

Vilken typ av utbildning behövs för att sitta i Victorias tjänst?

– Hon hade krävt det, säger Anton och syftar på en lång utbildning, om hon hade injicerat människor med nålar. Han fortsätter med att säga:

Processen att bli sjuksköterska tar väl fyra år? Är det rätt?

Victoria däremot är inte den som har hand om företagets rutiner, men hon ser till att allt går enligt planerna.

För att vara chef behöver du bara ha en grundläggande förståelse för ledningsprinciper och förmågan att hålla saker igång smidigt.

Anton hävdar dock att hon tidigare har arbetat i två liknande miljöer och därmed har viss erfarenhet av att leda en arbetsstyrka.

https://www.youtube.com/watch?v=LfjD1_YPPSM
Victoria fajardo ålder

Hur gammal är Victoria, och hur känner Anton om åldersskillnaden mellan de två karaktärerna?Är Anton Ewalds 27-åriga åldersskillnad med sin 37-åriga flickvän ett problem för paret?

– Antingen ja eller väl. På ett positivt sätt. Jag kan faktiskt inte komma på något dåligt att säga. Men jag tror att jag har fått mycket av henne. Och jag tror att vi är en bra match.

Du kanske tror att eftersom hon är äldre är hon “den gamla”, men i vårt förhållande är det faktiskt tvärtom. Det är dock väldigt roligt eftersom vi kompletterar varandra så fint.

Och jag har fått mycket kunskap från henne också. Ålder är bara en siffra, men Anton Ewald säger till Hänt att när man blir äldre får man mer inflytande över sitt liv.

– Jag tror dock att när man blir äldre får man mer erfarenhet. Och jag ska se till att hon blir omhändertagen också!

Förutom att jobba, vad gillar Victoria mer att göra?Vad gör Victoria på sina lediga dagar, med tanke på hur mycket hon jobbar?

Jag skulle säga att hon tycker om att umgås med våra Miami-kompisar. Det finns en massa människor där som vi tycker om att arrangera roliga träffar med. Det är ett stort nöje att vara här med er! Deras sällskap gör henne glad. Hänt får information om uppgifterna av Anton.

Precis som jag tycker hon om att vara sann mot sig själv. Ta bara med hunden till stranden och koppla av, kanske till och med bada med honom.

Andas ut också. När hon har en ledig dag tar hon det på största allvar eftersom hon jobbar sex dagar i veckan.

Vi vet alla att Anton Ewald kom in i världen genom sitt fysiska utseende. Även om det är oklart vad Victoria tycker om att Anton överöstes med uppmärksamhet och tillgivenhet av damer, nej, jag tror inte det.

Inte enligt mig, nej. Jag antar att det också är en naturlig del av åldrandet.. Man börjar tro på sina egna förmågor. Enligt min åsikt är grunden till avundsjuka från en osäkerhet. Anton avslutar till Hänt med ett skratt att hon inte är den typen av person som är självmedveten.

För ungefär sex år sedan började Anton Ewald, 28, och Victoria Fajardo, 38, flirta på Instagram. Han måste ömt ha svarat på hennes fråga: “Kan jag behålla dig?” med ett slag i ansiktet.

Efter ett och ett halvt år av dejting knöt de ihop säcken 2017.

Vi båda var helt oförberedda på att detta skulle hända! Det är över! Sedan dag ett var Anton och Hänt “som fästa vid varandra”, sa han till Hänt.

Paret har tillbringat tid i både Los Angeles och Miami under de senaste åren.

När Anton meddelade att paret skulle skiljas på torsdagen skrämde det den svenska publiken. I ett mejl till Expressen förklarade han att valet är ett lagarbete.

“Ibland går saker inte enligt planerna, och livet tar dig till oväntade platser. Vår vänskap består, och jag önskar henne det bästa i hennes nya ansträngningar. Jag vet att hon känner likadant”, sa han.

På webbplatsen “Maxim Covergirl”, där “vanliga människor” kan publicera sina bilder i målet att bli framröstade för att hamna på Maxims omslag, postades Victorias första ord om skilsmässan.

Victoria fajardo ålder
Victoria fajardo ålder

By Wishful