Viktor claesson fru
Viktor claesson fru

Viktor claesson fru /\ Sverige trängdes tillbaka av Polen, och gruppens öde låg i balans.Viktor Claesson och Dejan Kulusevski rusade fram i de sista minuterna med ställningen 2-2.

Juventus-spelaren

Claesson hjälpte Sverige att vinna gruppen med en rak ytterpassning från Juventus-spelaren.Bland åskådarna fanns en stolt fru och familjemedlemmar.

Viktor Claesson

Direkt efter slutsignalen kunde Viktor Claesson glädjas med sin familj på läktaren i St. Petersburg. Efter det öppnade han upp sig om hur han kände.

Viktor Claesson beskriver det som “emotionellt” och fortsätter med att säga:

Det här är väldigt roligt, utan tvekan. Efter matchen fick jag möjlighet att träffa dem. Det var ett nöje att träffa henne, och hennes föräldrar är också i stan.

– Även om du inte kan göra på samma sätt den här gången, så delas mästerskapen fortfarande med din familj. Möjligheten att se dem nu kan dröja till nästa gång. Nu när vi uppträder i Glasgow är familjer förhindrade från att gå på föreställningarna.

“Jag har varit här förut och jag är bekant med det.”Inför matchen sprang Sportbladet på Julia Cedercrantz.

Det är väldigt kul! Att ta en risk när Viktor är med i ett mästerskap är nödvändigt, sa hon.Hur mår du nu när spelarna är inneslutna i en bubbla?

– Visst, det är ganska svårt. Vi har inte längre några barn som beter sig bra i en sådan miljö, därför har jag varit på lekarna och ansträngt mig för att hänga med i händelserna.

Hon hade inget annat val än att resa till St Petersburg eftersom hennes man Viktor Claesson uppträder i ryska Krasnodar varje dag.

Som hon skryter, “Jag känner till landet och jag har blivit vaccinerad. Det är underbart, och jag önskar dem lycka till.

Det var en stor kamp för Viktor Claesson, och han ser fram emot åttondelsfinalen.

När jag kom fram kunde jag sätta upp ett mål för mig själv. Vi vann matchen och vår grupp, vilket var det viktigaste. Vi hade en 2-1-ledning när jag kom, men vi pressades tillbaka hårt. Som ett resultat var det svårt när de gjorde 2-2 och sedan försökte gå till 3-2.

Medan de gick för att vinna visste vi att det kommer att finnas tillfällen då vi skulle få en kontring och jag kunde sätta 3-2 och det var en otroligt bra känsla.

Funderade du på att gestalta Berg i rollen som Marcus?

Viktor claesson fru

I verkligheten gjorde jag ingen kontroll. Det gick upp för mig när jag granskade repriserna att jag kunde ha spelat Mackan i just det scenariot, men jag bestämde mig för det. Normalt skulle jag vara där, men jag märkte målet först nu.

IFK Värnamo var Claessons första proffsklubb. 2009 gjorde han sin seniordebut i en division 1 Södra-match efter att ha tagit sig upp i ungdomsgraderna.

Claesson kom till IF Elfsborg i Allsvenskan, Sveriges högsta nivå, efter en breakout-säsong 2011 Superettan-säsongen.

Den 25 januari 2017 skrev Claesson på ett tre och ett halvt års kontrakt med FC Krasnodar i den ryska Premier League.

När han gjorde sin konkurrenskraftiga Krasnodar-debut mot Fenerbahçe den 16 februari 2017, gjorde han en nick i den 4:e minuten med sin första touch i en Krasnodar-match. Han utsågs till “Matchens man” av UEFA.

han gjorde två mål i en rysk cupmatch mot FC Ural Sverdlovsk Oblast och ett mål i den första omgången i Europa Leagues åttondelsfinal mot Celta de Vigo den 9 mars 2017 för att behålla sitt utmärkta resultat.

Under säsongen 2019–20 blev Claesson avstängd på grund av en större knäskada.

Claesson gjorde sin efterlängtade comeback från skada den 18 augusti 2020, när han spelade de sista 15 minuterna av Krasnodars 2–0 ryska Premier League-seger över Arsenal Tula.

Hans två första mål sedan han återvände från skadan kom den 18 september i en 7–2-seger över Khimki.

Claesson gjorde mål från straffpunkten i den första delen av Champions League-slutspelsrundan mot PAOK bara fyra dagar senare.

När Krasnodar toppade PAOK med 2-0 i returmatchen tog man sig vidare till nästa omgång av Champions League för första gången i sin klubbs historia.

Viktor claesson fru
Viktor claesson fru

By Wishful