Björn gustafsson flickvän
Björn gustafsson flickvän

Björn gustafsson flickvän /\ Björn Gustafsson, 34, svensk komiker och skådespelare, fotograferades nyligen i en hotellobby i Stockholms kärnaffärsdistrikt.

Den sällskapliga göteborgaren behöver en chans att tänka på livet på egen hand.

överraskning

Björn Gustafsson har haft en virvelvind några månader, så det är ingen överraskning att han ville ha en kopp kaffe. Alba August, 27, och hans ex Alba.

tillsammans

August, 27, har separerat, men de är fortfarande tvungna att arbeta tillsammans. Alba August, Björn Gustafssons flickvän, är hans livs kärlek.

På frågan om parets framtida avsikter avslöjar han sina tankar om idén att skaffa barn.

Han säger till Aftonbladet att han bara har börjat uppfatta sig själv som en familjefar.

Det var bara tolv år sedan som Melodifestivalens publik 2008 förälskade sig i Björn Gustafssons mellanrum som han blev en sensation över en natt. Många minns låten han skrev till Carina Bergs ära.

Björn Gustafsson, å sin sida, försvann ur sikte efter sin meteoriska uppgång till berömmelse. Han hade tidigare sagt att han var tvungen att föras.

till psykiatriska akutmottagningen på grund av de oupphörliga inbjudningarna att medverka i filmer och tv-serier. Björn Gustafsson bestämde sig för att flytta till Los Angeles efter det.

Björn Gustafsson har återvänt till rampljuset efter ett kort uppehåll och har medverkat i allt från tv-program till filmer och på prisutställningar.

Förutom Historieätarna, Kontoret, Kronjuvelerna, Spy och Unga Astrid har han medverkat i Kronjuvelerna, Spy och Unga Astrid.

Han träffade skådespelerskan Alba August när han filmade Young Astrid, och de två gjorde sin debut på röda mattan på Guldbaggegalan 2019 hand i hand.

Alba August förklarade senare för Expressen att hon och hennes sambo är “två ensamma själar som har upptäckt varandra”.

Björn gustafsson flickvän

Paret har också avslöjat att de har flyttat in i en Stockholmslägenhet tillsammans. De har också hållit på med ett nytt projekt som de arbetar med tillsammans.

I Erik “Jerka” Johanssons nästa tv-serie spelar de mot varandra. Björn Gustafsson tycker att det är bra att de bara dyker upp i ett fåtal avsnitt.

Det blev en stor framgång. Hon hade inga problem att vara. Eftersom vi spelar som ett par i den här serien, var det inte nödvändigt för oss att spela på det sättet. Det var fascinerande att se hur hon arbetade eftersom vi kommer från så många olika platser.

När vi träffas är vi i en värld som inte är vår egen. Som Aftonbladet citerar honom som sagt: “Vi är inte alls så privata, men det var spännande och lärorikt för mig att vara en del av det här.”

De försöker få barn i serien med Björn Gustafsson och Alba August och Björn har först nyligen börjat fundera på det.

Även om jag är ett stort fan av barn, har jag alltid trott att det var samma sak som att äga en båt: jag skulle vilja ha en kompis med en, men jag vill inte köpa en själv.

Jag har först nyligen kommit att uppfatta mig själv som en far och make. Det verkar för mig att jag borde ha barn, men jag är inte säker på när eller om jag är redo att bilda familj.

Nu när många av mina vänner har fått barn är det mer biologiskt att tänka på, förklarar han för tidningen.

Under en intervju med Expressen diskuterar Björn Gustafsson & Alba August om de utmanande inspelningarna och hur de fick kraften att övervinna dem.

Du får så mycket gratis när du arbetar med en person du redan är ansluten till och har en stark koppling till. Alba August säger till Expressen att han har ett ordförråd och fortsätter med att förklara sitt resonemang:

När vi filmade i så hög hastighet blev det avgörande att vi levde tillsammans som ett team. Det var omöjligt att göra det med någon annan eftersom det krävde så mycket förberedelser varje kväll och morgon. Vi var alla på samma plats samtidigt i en bubbla.

Vi satt runt bordet och repeterade scenarier och repliker i timmar. Någon som inte var inblandad i processen skulle ha haft svårt att förstå det.

Det avslöjas i intervjun att Björn Gustafsson och Alba August har gjort slut.

Björn gustafsson flickvän
Björn gustafsson flickvän

By Wishful