Casper janebrink fru
Casper janebrink fru

Casper janebrink fru /\ Det har varit en lång väg tillbaka för Casper Janebrink, 52, som deltog i “Across the Atlantic”.Artisten uttryckte sin önskan om sin fru och familj till Expressen i slutet av förra veckan.

länge

Jag har aldrig varit borta från dem så länge, och det är uppenbart att man saknar dem.Jag längtade efter en vanlig kväll hemma, hopkrupen framför tv:n med en bra bok.

Just nu har dock Arvingarna-skådespelaren meddelat att han och Helena Janebrink, 44, säger upp sig.

bestämt

Jag är ledsen att berätta, men Helena och jag har bestämt oss för att separera”, skriver han på Instagram och fortsätter: “Hej alla, tyvärr måste jag meddela er att vi har bestämt oss för att skiljas.”

“Vi har nått en punkt i våra liv där vi tror att det är att föredra att vi lever våra liv på egen hand samtidigt som vi behåller vår vänskap.” Efter 23 års äktenskap är det avgörande att parets band förblir starkt.

Efter 23 års samliv har Casper Janebrink och hans familj bestämt sig för att lämna sin relation som vänner för familjens skull.

“Vi vill inte förlora den vänskap vi utvecklade under den tiden och därför separeras vi som vänner för familjens bästa”, säger han.Två barn har fötts till paret.

Enligt Casper Janebrink, som pratade med Expressen om parets känslor efter att de tillkännagav sin avsikt att skiljas, är de “ganska ledsna”.Konstnären skriver i ett sms “Vi mår underbart efter förutsättningarna.”

Det var 2002 som paret gifte sig i en kyrka i Partille, där de fick två barn.Casper Janebrink hade tidigare avslöjat att han friade till mig med ett stort arrangemang av röda rosor på knäna.

Vidare har konstnären uppgett att han har varit mycket noga med att hålla lågan brinnande under årens lopp.

Jag är hemsk på att köpa blommor, men jag försöker visa Helena hur mycket jag uppskattar henne varje dag. Det finns många sätt att uttrycka din kärlek och uppskattning för någon: en kram eller en innerlig blick.

Utnyttja de mindre ögonblicken i din dagliga rutin. När han sa det menade han att det skulle vara betydelsefullt.

I ett sms till Expressen säger Helena Janebrink att hon mår bra med tanke på omständigheterna. Han är en av Sveriges mest kända artister på grund av sitt engagemang som en av Arvingarnas sångare. Tempot i att bo hemma är lite långsammare än tempot i livet som konstnär.

Helena Janebrink, hans långvariga kärlek, har varit hans fru i nästan två decennier. Men vem är Helena, kvinnan som kastade Casper till döds?

Casper janebrink fru

När Helena Janebrink föddes 1977 var hon sju år yngre än sin man Casper. Hon och hennes familj bor i ett hus i Floda, där hon går i skolan. Helena har ett för- och efternamn, men hon har också ett mellannamn.

Det finns ett mellannamn för henne också. Helena Christina Janebrinks fullständiga namn är Helena Christina Janebrink, även om hon går under sitt smeknamn.

Hon har inte lika många Instagram-följare som hennes man, som har fler än 30 000 och har en mer offentlig bild.

Namnet på hennes Instagram-konto är helenajanebrink, men hon har valt att hålla sin profil privat. Även om hon bara har 70 följare och följer 130 individer just nu, har Helena delat mycket mer innehåll än så, uppgår till mer än 800 inlägg!

Helena Janebrinks Instagramprofil avslöjar lite om sig själv, bland annat att hon är gift med Casper Janebrink.

Sedan finns det Atea-medarbetarna som medverkar i hennes filmer, som handlar om IT-lösningar och produkter för företag. Alice och Felix är Casper och Helenas barn.

Alice, en 17-årig modefanatiker, har sitt eget Instagram-konto dedikerat till stil. När det kommer till ålder är Felix den yngsta i familjen med sina 15 år.

Casper Janebrink och Helena Janebrink meddelade i februari 2022 att de avslutar sitt förhållande. De ansökte om skilsmässa efter 23 års äktenskap.

Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, meddelade sin skilsmässa på Instagram på Alla hjärtans dag den 14 februari i år.

De anmärkte: “Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bäst att leva individuellt och fortfarande ha förmågan att förbli vänner.

Efter alla dessa år… Mitt hjärta känns som om det har blivit nedskuret. Det är uppenbart hur mycket det gör ont och hur djupt det sårar.Jag känner förstås en djup känsla av saknad och tomhet just nu, sa hon.

Här är den verkliga anledningen till splittringen: Casper väntar en familj med en ny partner.

Casper janebrink fru
Casper janebrink fru

By Wishful