David lindgrens fru
David lindgrens fru

David lindgrens fru /\ David och Kristina Lindgren träffades 2001 när de gick på samma universitet. Redan då var de attraherade av varandra, men det var inte förrän några år senare som de började dejta.

De senaste fjorton åren har de varit tillsammans, och de är fortfarande kära.

Hemmets

Men de har också varit med om sin del av svårigheter tidigare. Under en intervju med Hemmets journal diskuterar David sin ångest efter sin mammas, Elisabeths död, som hade cancer.

Jag började följa med min mamma till Ume en gång i månaden för att hjälpa henne med hennes läkarbesök. Först då kom jag överens med att hon inte skulle klara det.

David skriver

De senaste nio månaderna har varit en nonstop berg-och-dalbana. David skriver i Hemmets journal, “Jag gick hela tiden och väntade på att chatten om att hon låg på dödsbädden skulle hända.

I augusti i år var familjen på turné när de tvingades stanna och se Davids barndomshem i Skellefte, norr om Stockholm.

På eftermiddagen kom jag. Min mamma dog vid elvatiden den natten. På samma sätt som Kristina växte jag upp i ett kristet hem. Min pappa är präst. Det var hjärtvärmande att bevittna min mors nyligen ökade förtroende för Gud.

Hon var så övertygad om att hon skulle få träffa sina föräldrar, som hon hade saknat mycket, att hon bestämde sig för att resa bort. “David” hävdar att hon log när hon somnade.

David och Kristina samarbetade på en semester-CD efter sin mammas bortgång. De fann tröst i varandra under sin sorgetid. Saturday Night Fever, en musikal som har premiär i höst, är det senaste projektet som de har samarbetat i.

Jag och min syster brast båda ut i gråt när Kristina fick huvudrollen. Hon har ansträngt sig mycket för att komma hit.

Tidigare har hon varit tvungen att ta på sig mindre roller eller kliva in för att fylla i huvudkaraktären när det ursprungliga valet inte var tillgängligt. Att hon kunde få den roll hon önskade var en enorm lättnad, tillägger David.

Sedan födseln 1981 har Kristina Lindgren varit 39 år. Värmdö är där hon och maken skriver.

Sara Joanna är ett av Kristinas två mellannamn. Kristina är dock hennes smeknamn.

Förutom att vara ganska upptagen på jobbet är Kristina en frekvent affisch på den sociala medieplattformen Instagram. Mer än 140 inlägg om hennes karriär och personliga liv har gjorts sedan hon började på plattformen.

Det är kristinasaralindgren på Instagram, och det har hon hållit på med.I Göteborg för 18 år sedan hade Kristina och David samma klass.

David lindgrens fru

Efter gymnasiet i Göteborg gick vi båda i samma högskoleförberedande klass. Efter det började vi båda ta musiklektioner på samma skola och träffades direkt. Efter ett år av vänskap inledde vi ett förhållande.

David Lindgren har redan meddelat Hänt att sedan dess har han och jag varit oskiljaktiga. Det är sant att David och Kristina verkligen jobbar ihop ganska mycket.

Hon tycker också om att uppträda och har medverkat i ett antal av Davids föreställningar. De tycker också om att arbeta tillsammans!

Det är väldigt kul. Vi har tränat dans tillsammans ett tag nu, och det är härligt att kunna göra det tillsammans.

David berättade tidigare för Hänt hur mycket han uppskattade att jobba så bra med henne och avslutade sin historia med det.

“Saturday Night Fever” är årets musikal, och det betyder mycket för stjärnan att få dela den upplevelsen med dem.

– Det är en fröjd att få vara med om det här tillsammans. När David och Malou besökte “Malou efter tio” tillsammans hävdade han att det var något de skulle kunna vårda resten av livet.

Eftersom de båda arbetar inom samma område har paret kunnat relatera till varandra bättre när det går tufft.

Det finns en positiv sida med detta: – Ni kan kommunicera bra med varandra. Förmågan att höja och hjälpa varandra när någon verkligen är insnöad kommer från en förståelse att “jag måste göra det här för min egen skull.”

David påpekade att han och hans flickvän kan hjälpa varandra att komma tillbaka till verkligheten om det behövs.

David lindgrens fru
David lindgrens fru

By Wishful