Eva jumatate ålder
Eva jumatate ålder

Eva jumatate ålder /\ “Kär”, SVT Barns kommande höstproduktion, kommer att ha två av Sveriges populäraste unga skådespelare som huvudrollerna.

Malmö Opera och “Talang” har båda medverkat Eva Jumatate, 12 år. Oscar Stembridge, 12, är den yngsta artisten någonsin som skrivit kontrakt med Universal Records.

Eva Jumatate, dagen innan premiären, kommenterar, “Men jag kan inte inse att det är jag som ska vara med i en tv-serie.”

Från och med onsdag är det SVT Barn som är platsen för inledningen av “Kär” maraton.

vänskap

Adam och Biancas resa genom barn- och ungdomsåren, samt deras vänskap och kärlek, är föremål för totalt 122 avsnitt som kommer att sändas fram till jullovet. Allt beror på musikens kraft.

De samarbetar för att spela in sina favoritlåtar som coverversioner. Som ett exempel, “Finest utan filter” av Nadja Evelina, “Shallow” av Lady Gaga och “Perfect” av Ed Sheeran.

Adam och Bianca spelas av Oscar Stembridge respektive Eva Jumatate. Trots att de bara är 12 år har de tränat mycket med dem. På Instagram har.

musik

Oscar mer än 70 000 följare, och han släpper sin egen musik på YouTube. “Sommaren är kort” och “Allsng p Skansen” var en del av hans framträdande förra sommaren och han gladde publiken med sin egen låt.

Eva tog sig till finalen i “Talang” 2019 och har haft en framträdande roll på Malmö Opera. Hon har tävlat i ett antal talangshower och vid juniorvärldsfinalen i San Remo sjöng hon inför tusentals människor.

Att agera i ett tv-drama är en helt ny upplevelse för Oscar och Eva, som båda har synts på scen tidigare.

En del i serien “känns konstigt”, erkänner Eva. “Just nu förstår jag det inte helt.”

Sommarens inspelningar började precis efter att skolan släppte ut, och de gick nonstop under de kommande tre veckorna. Sedan till hösten blir det ytterligare inspelningar.

När det slutligen avslöjas kommer det att bli väldigt roligt. Oscar är nöjd med resultatet och säger: “Vi har lagt ner mycket kraft på det här.”

https://www.youtube.com/watch?v=U2eIxblb8lw
Eva jumatate ålder

trots att Eva är van vid att jobba på tv var det en helt ny upplevelse för henne att uppträda på scen som skådespelare.

I “Talang” var det avgörande för mig att stirra in i kamerorna; nu när jag inte får det så visar det sig vara en utmaning. Jag blev dock snart van vid det.

Det är en bra tid. Han är en generös och självsäker individ som inte tänker på vad andra tycker. Han påminner mig mycket om mig själv.

När inspelningarna började hade Eva och Oscar aldrig träffats. De har utvecklat en vänskap med tiden.

Det är min åsikt att han är utmärkt. Gitarr och sång är två av hans många talanger. Eva beskriver oss som goda vänner nu.

Med Eva är det väldigt roligt att spela. Enligt Oscar är hon en utmärkt sångerska. Eva Jumatate, 11, gladde juryn till tårar med sitt framträdande och tog sig till finalen i Talang 2019.

Lotta på Liseberg kommer att inkludera ett framträdande av några av Sveriges mest lovande unga musiker i kväll. Vad du behöver veta om Eva Jumatate har tillhandahållits av Nyheter24.

Den 11-åriga Eva Jumatate gjorde stor succé i TV4:s Talang i år. Den här 11-åriga flickan fick ett guldregn när Bianca Ingrosso, 24, slog “gyllene buzzer” på väg till finalen.

Med “Shallow”, en duett mellan Lady Gaga och Bradley Cooper, och ett imponerande låtval, vann hon tävlingens final.

Lotta på Liseberg visar flera av sina verk i kväll. 11-åringens har bevakats på Nyheter24.

Eva Jumatate har en förkärlek för att uppträda på scen, trots sin späda ålder. Att sjunga är hennes favorithobby och hon har redan deltagit i olika talangshower.

Eva tog förstaplatsen i Christmas Star Shot 2017 och andraplatsen i Christmas Star Shot 2018.

Som skådespelare var det inte så svårt, men som sångare var det mycket mer utmanande. Att använda en kamera är en annan natur vid det här laget. Han tror att det svåraste var att gråta när han inte kände sig ledsen.

Ariana Grande och Beyonce är Evas inspirationskällor. Det är hennes åsikt att de är duktiga sångare, och hon tycker om att lyssna på deras låtar. Eva är ett stort fan av popmusik.

Eva strävar efter att vara en välkänd sångerska som sjunger för andras glädje. Hon vill tjäna mycket pengar också.

Eva medverkade nyligen i en stor roll i Malmö Operas uppsättning av Matilda. Matilda, Roald Dahls mest kända bok, är inspirationen till den prisbelönta musikalen.

Eva jumatate ålder
Eva jumatate ålder

By Wishful