Laila Bagge Ung
Laila Bagge Ung

Laila Bagge Ung /\ Motown Records tecknade henne på 1990-talet, och hennes 1998 fantastiska singel “Here We Go Again” gick till nummer 40 på Billboard Hot 100.

Med hjälp

Hon var talangscout för Sony BMG New York i tre år. Med hjälp av Mathew Knowles identifierade och odlade Laila även medlemmarna i tjejgruppen Play. En miljon album såldes efter att bandet värvats till Sony BMG New York.

Meriola Media

För Céline Dion, 98 Degrees, 702 och Ma har Laila skrivit låtar. Meriola Media Group AB och Meriola Songs AB lanserades 2007 av Laila, Anders Bagge (låtskrivare och producent) och Andreas Carlsson (låtskrivare).

Med Anders Bagge och Andreas Carlsson tjänstgjorde Wahlgren som domare i Idol 2008 innan han återvände till Idol 2009. Första avsnittet sändes på TV4 den 8 september 2009 Fram till 2015 satt hon i juryn varje år.

Laila Bagge Ung

Dessutom deltog Laila i TV4:s Let’s Dance 2009-program i Sverige. Trots sina bästa insatser kom hon på andra plats.

Det var vid den här tiden som hon dök upp i tv-programmet Jag Ska Bräckarna (engelska: Jag ska bli känd) och reste till USA i ett försök att få Zara Larsson ett skivkontrakt.

2009 och 2010 var Laila, Anders och Andreas alla med i den svenska dokusåpan Made in Sweden.

Efter sin debut i Idol 2009 dök hon upp i Let’s Dance med Tobias Wallin och slutade på tredje plats bakom Magnus Samuelsson och Annika Sjöö. Samma år grundade hon och Lili Assefa smyckesmärket Rock By Sweden.

Men det är inte allt! Dessutom uttryckte Laila Bagge sin önskan att presentera sitt debutalbum för år 2014, som skulle komma ut senare samma år.

Samma år började hon också vikariera som radiopratare I programmet Rix Morronzoo och året efter att ha fått en snabb plats som programledare i radioshowen.

Laila Bagge har inte bara varit på radio. Våren 2028 fick hon nämligen sin egen realityserien ”Lailaland” på Viafree och på TV3 tillsammans med sonen Liam Pitts.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ner nya Hänt-appen här! Ett barn har tagits ifrån mig. Det krävs mycket tillsyns och skötsel kan jag säga, har Laila Bagge berättat för Hänt.

Laila Bagge säger sig ha fler sagor att berätta om hur hon blev så framggsrik. Under tiden skulle hon vilja dela en historia från sitt förflutna med gruppen, en som inte alla vet mycket om.

Den här målningen från 1990-talet påminner mig om när jag var i ett punkband och vi hade ett artistnamn som “Skivkontr.”

Timingen kunde inte ha varit mer perfekt, eller hur?

Kom igen! (Jag är längst ner till knäna i jeans)” skriver hon på Instagram och lägger upp en bild på sig själv med hela ryggen mot kameran.

Många följare verkar minst sagt förvånade över Laila Bagges förflutna karriär som artist.

”Herregud. Känner inte igen dig allt”, skriver en person I kommentarsfältet.”Wow men var det I Sverige”, skriver en annan.

”Såååå snygg!!! Lika snygg nu”, skriver en tredje. Laila Bagge har många plikter, men hon lyckas nå framgång efter framgång trots att hon har mycket på tallriken.

Nu har hon bestämt sig för att visa upp en förmåga från sitt förflutna som inte alla är bekanta med. Hon tror att detta kommer hjälpa henne att sticka ut.

Bilden som hon laddade upp på Instagram åtföljdes av bildtexten “Erbjuder det här fotografiet från 90-talet.”

Laila Bagge, som nu är 47 år gammal, har varit ett bekant ansikte för Sveriges folk ända sedan hon tillsammans med sina kollegor Anders Bagge och Anderas Carlsson debuterade som jurymedlem I TV4-succén I dol 2008.

Sedan dess har hon medverkat i totalt åtta säsonger av programmet. Anders Bagge och Anderas Carlsson har också medverkat i programmet.

Med det sagt, förutom att de har en kärleksrelation med varandra, arbetar de också tillsammans och är affärspartners inom samma företag. Laila och Korosh etablerade sitt gemensamma hud- och hårvårdsföretag Kola I slutet av förra året.

Redan efter två månader kunde de förmedla den underbara nyheten att deras produkter senare skulle börja erbjudas I Apoteket hjärta och Apoteket AB:s butiker runt om I Sverige.

Organisationen som helhet tjänar enormt på det, men dessa prestationer kom inte utan ett möda för allas räkning.

– Det är precis som ett av våra barn. Enligt vad Laila Bagge har förmedlat till Han kräver det en stor grad av övervakning och uppmärksamhet.

Laila Bagge Ung
Laila Bagge Ung

By Wishful