Johanna Nordström Längd
Johanna Nordström Längd

Johanna Nordström Längd /\ Johanna Nordström, svensk skådespelerska, föddes i Västers och växte upp där. I en handbollscentrerad skola hittade tränarens kollegor snabbt hennes humoristiska förmågor.

Twitterkonto

Hon startade sitt Twitterkonto sommaren 2011 innan hon började gymnasiet, då hon skrev om Melodifestivalen och Paradis Hotel.

För fyra år seda

Trots att hon bara har ett blygsamt antal följare på Twitter har Johanna Nordström fått stor uppmärksamhet de senaste åren.

För fyra år sedan utsåg Twitter-folkräkningen henne till den viktigaste svenskan i nätverket. Strax arbetade för Lajkat, ett viralt projekt från Aftonbladet, innan han ett år senare började på Nyheter24 som chef för sociala medier.

Hon skapade också ett radioprogram för P3 som en sidospelning. Hon slutade på Nyheter24 efter ett år och gick istället med i videoproduktionsteamet på “Bonnier Magazines & Brands”. Dessa virala videor var avsedda för publicering i olika veckotidningar.

Av den anledningen var hon tvungen att gestalta sig själv lika bra som Torbjörn Skorup för att kunna komponera ett manus. Som ett resultat av dess popularitet släpptes en av videorna ett år senare.

Filmen “En vanlig dag på posten” nominerades till en Guldtube för “Årets bästa film”. Hon nominerades till fyra Guldtuben-priser i år, inklusive bästa komedi och bästa Instagram.

Hon flög från Västers till Stockholm efter att ha avslutat gymnastiken som hon precis avslutat. Sedan starten som komiker har Johanna träffat många av sina framtida arbetskamrater på Twitter, där de alla arbetat tillsammans.

Hon strök åt sidan de skämt och ursäkter hon hade kommit på då. Hennes Instagram-konto kapades också som ett resultat av tillväxten i hennes Twitterföljare.

Johanna Nordström Längd

Dessutom är det idag hennes första dag på hennes huvudkanal. Efter det fortsätter hon att lägga upp sin elaka kvickhet och lustiga sketcher på sina sociala medier varje dag. När han gör inlägg på Instagram går han under användarnamnet.

Det är en röra, och jag kommer inte att gå. När jag vaknar på morgonen har jag svårt att ta mig upp ur sängen och mysa och sålla bland andras ägodelar.

Jag tänker inte ändra mitt nuvarande tillstånd, och jag har inga planer på att göra det i framtiden! Så här säger Johanna d’a d’a.

Det finns dock en ny rynka i staden. På Instagram laddade hon upp en bild på sig själv och en man som heter Adam Smedberg på en lyxig restaurang i Mexiko efter bara tre dagars dejting.

Förutom att han är bosatt i Göteborg och Johanna i Stockholm vet vi inte så mycket om deras anknytning i nuläget.

Enligt Aftonbladet fick Johannas kärleksliv “negativa poäng” i en intervju i oktober förra året.

– Luften är torr, och jag är den enda i närheten. Jag är hemsk på att träffa nya människor och gå ut på dejter. Som ett resultat är det nu negativt för mig, och jag har inga planer på att vända på det. Då ringde Johanna in.

Det har dock dykt upp nya puckar. Hon delade ett fotografi av sig själv när hon kysste Adam Smedberg på Instagram för cirka tre veckor sedan. Bilden är tagen på en exklusiv mexikansk restaurang.

Idag vet vi bara att han är bosatt i Göteborg och Johanna bor i Stockholm, och inget annat. Personer hånade människor som inte var smala och smarta eftersom de ansågs utstötta. Att skratta åt var den värsta delen av upplevelsen.

Jag tror att det är en viktig faktor i min önskan att bli en serie. Johanna har tidigare sagt i en intervju med Dagens Nyheter att om folk skrattar med mig så skrattar de inte åt mig.

Johanna Nordström verkar ha ett sunt förhållande till sin vikt och attraktionskraft vid den här tiden. Men att ta sig dit har varit tufft. I början var han tvungen att göra sig av med en del av personerna i sin umgängeskrets.

Det var praktiskt taget alla influencers på Instagram som gav mig fysisk värk, så jag gjorde en poäng med att följa dem alla. En hel natt tror jag att jag såg runt 200 personer.

I samma intervju med Dagens Nyheter sa hon att hon måste få filtrera sitt flöde till dem hon mådde bra av.

Mamma Anette, pappa Anders, och storasyster Emelie, 33, utgör familjen Nordström. Johanna hade också en äldre bror, som tyvärr dog året innan hennes födelse.

Mina föräldrar ville ge mig allt eftersom vår bror dog i en olycka när han var tre, året innan jag föddes, säger Johanna till Dagens Nyheter.

Johanna Nordström Längd
Johanna Nordström Längd

By Wishful