Magnus Norman Familj
Magnus Norman Familj

Magnus Norman Familj /\ Magnus Norman, tidigare professionell tennisspelare och nuvarande tennistränare från Sverige, är välkänd inom sporten.

Gustavo Kuerten

ATP-världens nummer 2 singelranking uppnåddes den 12 juni 2000. År 2000 tog han sig hela vägen till French Open-finalen innan han förlorade mot Gustavo Kuerten, och han vann även ATP Masters Series-titeln vid Rome Masters 2000 (besegrade Kuerten i finalen).

Stan Wawrinka

The Good to Great Tennis Academy ägs av Norman. Stan Wawrinka, Gael Monfils och Grigor Dimitrov är bland dess alumner.

Förutom tennis spelar han även bandy, som han brukade spela i sina yngre år innan han hellre fokuserade på den senare sporten.

Hans professionella karriär började 1995, när han bara var 19 år gammal. På höjden av sina krafter i slutet av 2000, efter att ha nått.

Australian Open-semifinalerna och French Open-finalerna, samt vunnit Rome Masters och flera andra turneringar, avbröt skador hans karriär.

Han var på väg att bli rankad etta i världen. När han drog sig tillbaka mot Ji Novák i den tredje omgången av Czech Open 2003 hade han bara spelat tre matcher.

På grund av svåra höft- och knäbesvär gick han i pension från tennisen 2004 vid 27 års ålder och spelade på ATP-touren i drygt åtta år.

Maximilian Norman var Sveriges främsta tennisspelare 2000. När han var i Paris 2012 var han inte långt ifrån att vinna Franska Öppna.

men han förlorade mot brasilianen Gustavo Kuerten. Magnus tennisracket gick sönder 2003 efter att han ramlade när han lekte med skador.

Han byggde en magnifik lyxherrgrd i Vaxholms kommun med Linda Dagh, 46, vid sin sida. Efter att ha bestämt sig för att separera bestämde de sig för att lägga ut huset till försäljning. Magnus flög till Täby, där han kommer att bo under överskådlig tid.

Magnus är en regelbunden användare av sociala medier, sett av hans närvaro som Instagrams “lilla sten”. Han kallade sig själv för “svenska normen” och hade mer än 15 000 följare.

Vad har han för information? Jessica Wahlgren har, trots sin kärlek till tennis, länge varit en favorit i allmänhetens ögon på grund av sina barn.

Magnus utnyttjade Jessicas första dag i skolan för att lägga upp ett hjärtligt meddelande till henne på Instagram.

“När vi började prata kändes allt så naturligt. Bara så du vet är jag helt uppriktig och orubblig i allt. Det är som om vi har känt varandra länge

. Magnus Norman kunde återvända hem från indianen. Wells-turneringen den första veckan i mars, och sedan dess har tennisen varit i ett dödläge.

Sedan han var Stanislas Wawrinka, 35:s tränare, har Norman haft ett svårt scenario.

Första gången någon märker att de inte kommer från samma land är det uppenbart. Vi har inte kunnat gå ut och jogga tillsammans. I Schweiz har han varit isolerad, och jag har återvänt till Sverige.

– Han har dock rest till Schweiz och vi har haft omfattande telefonkontakt med honom. Tanken just nu är att vi ska träffas första veckan i augusti och träna en vecka tillsammans.

Norman avråder från spel i antingen Monte Carlo eller Schweiz.

Det har varit ett tufft år och sommar. På den privata planeten har Norman just genomgått en stor förändring i sin inställning till tennis. Han har skilt sig från Linda Daghs företag.

– Det är uppenbart att det känns som jobb, vilket är goda nyheter för alla som går igenom en skilsmässa.

Magnus Norman Familj

Det är allt jag har att säga: jag och Linda kommer alltid att vara föräldrar, och vi vill göra allt vi kan för våra barn. Vårt primära fokus ligger på barn. Enligt Norman är det precis vad jag vill säga om det.

US Open, årets första grand slam, kommer att dra igång den 31 augusti med Norman och Wawrinka förberedelser.

44-ringen är i alla fall skeptisk till att det blir verklighet.

Jag tror inte att det kommer att bli så, men det är bara min åsikt. Och jag tror inte att han kommer bli mycket sämre.

Det finns ett stort antal människor som skulle vilja flyga till samma flygplats. Jag kan tydligt se att det är något, även om ingen annan kan det, säger Norman, och så fortsätter han:

I vårt team har vi sagt att i september i Europa, om allt fortsätter att gå enligt plan, skulle man kunna få en strimma av hopp. För tillfället verkar tanken på att flyga till New York City från Madrid, Rom eller Paris absurd.

Hur känns det att se spelarna på touren titta på det Det är lite för intetsägande. Spelarna vill inget annat än att dyka upp varje dag och spela, jobba och räkna sina pengar.

För tillfället tror jag inte att någon kommer att sätta upp en show för mig inom kort. Vi såg vad som hände när Djokovic avslutade sin uppvisningsmatch i Kroatien. Efter testet var resultaten enhälligt positiva för alla spelare.

Om så är fallet är det inte bra för idrotten eller någon annan om det fortsätter att vara så.

Magnus Norman Familj
Magnus Norman Familj

By Wishful