Måns Zelmerlöw Familj
Måns Zelmerlöw Familj

Måns Zelmerlöw Familj /\ TV4 har förnyat det populära programmet “Masked Singer” för en andra säsong.Pernilla Wahlgren, Mns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren utgör årets panel.

Vilka är dessa sjungande kändisar som gömmer sig bakom sina masker? Allt är upp till dem, och naturligtvis tittarna.

brittisk medborgare

Som en självklarhet tackade Mns Zelmerlöw (35), en brittisk medborgare som vanligtvis är bosatt i Sverige, ja till en andra säsong av programmet.

Expressen

Trots att han sett showen hemma i England säger Mns till Expressen att han inte är säker på om den kommer att fungera i Sverige.

– Det är en bisarr ansökan. Enligt Mns Zelmerlöw, “Jag var orolig att konceptet inte skulle fungera i Sverige, men det gjorde det verkligen!”

Mns Zelmerlöw reste mellan Sverige och England under inspelningen av showen.

Han och hans 34-åriga fru Ciara bor på landsbygden utanför London med sin son Albert, som de delar med Ciaras tidigare partner, och Archie, deras 7-årige son.

Måns Zelmerlöw Familj

– Jag klarar mig bra i England, men jag kan inte låta bli att längta till mitt hemland Sverige. Jag är överlycklig över att jag får så mycket av Sverige också. Mns medger att det skulle ha varit svårt att helt flytta till England.

Paret köpte ett sommarhus i Kattvik, strax utanför Bstad, för två år sedan för att Mns ville behålla ena foten i sitt älskade Skne.Mns förklarar, “Vi kommer att vara där hela sommaren.”

Expressen har tidigare skrivit om den intensiva renoveringen av huset som ligger bara ett stenkast från stugan där Måns själv tillbringade sina somrar som barn.

Nu kör vi: – Vi har gjort klart huvudbyggnaden. Mns Zelmerlöw säger att han planerar att inreda en liten ateljé även i år.

Efter ett års äktenskap har Mns Zelmerlöw, 34, och Ciara Janson Zelmerlöw, 33, blivit ett populärt par i konstvärlden. De hade varit tillsammans länge när de gifte sig i somras på samma kroatiska ö där de förlovade sig.

Kändisar som Carola, Sarah Dawn Finer och Oscar Zia deltog i bröllopet, vilket var att vänta med tanke på dess högprofilerade karaktär.

Paret bodde på landsbygden i London innan pandemin med sina söner, Albert och Archie, som de delar med Ciaras ex-pojkvän. Mns, å andra sidan, hänvisar till Archie som sitt eget barn när han pratar om barnen.

I somras meddelade paret att de väntade sitt andra barn, men glädjen övergick snabbt till sorg.

Mns och Ciara fick ta itu med mer än bara de förödande nyheterna om deras missfall. Familjen har varit tvungen att tillbringa mycket tid ifrån varandra på grund av den förvärrade coronasituationen i världen under hösten.

Mns har arbetat i Stockholm, medan Ciara har tagit hand om barnen i deras hem i London. Hans julshow, Tomten & Bocken, har hållit honom mycket sysselsatt.

Lagom till jul satte Hamburger Börs upp föreställningen och den pågick i några dagar innan den lades ner av nya regler. Det var först på torsdagen som han berättade för Rix Morronzoo att julshowen skulle streamas live online och biljetter fanns att köpa.

Trots allt som har hänt har familjen återförenats. Mns är helt klart överlycklig över att se Ciara och barnen igen efter en lång frånvaro, och det är lätt att förstå varför.

De kan nu ses aktivt umgås när de genomför ett antal julrelaterade ritualer. Dessutom har den hackat sin egen gran.

Det är uppenbart att Mns och Ciara saknade varandra i sitt senaste Instagram-inlägg, som Mns delade med Albert.

Den senaste tiden har Ciara lagt ut bilder på sig själv utklädd till tomtar på Instagram. Hennes senaste uppladdning är en jävligt galen film med Mns och Albert brottning.

Ciara kontaktades, men hon avböjde att tala om temat sin familjs lycka.

Måns Zelmerlöw Familj
Måns Zelmerlöw Familj

By Wishful