Nellie berntsson föräldrar
Nellie berntsson föräldrar

Nellie berntsson föräldrar /\ Födelsen av Nellie Berntssons första barn, en son som heter Valentin, meddelades i början av januari.

skrämmande

Nu berättar hon med egna ord om den skrämmande förlossningen i ett känslosamt klipp på Youtube. Hur hon som covidpatient tvingades föda utan sin partner och efter ett kejsarsnitt inte ens får träffa sitt barn.

Det gjorde

När jag kom fram hörde jag bara honom skrika, men jag såg honom inte. Det gjorde mig sjukt ledsen.

Influencern Nellie Berntsson, 21, och hennes man Olav Aklestad, 22, välkomnade sitt första barn den 7 januari och är nu stolta föräldrar.

På YouTube, i “Gravid vecka för vecka”, berättar Nellie om de skrämmande händelserna som inträffade efter att både hon och Olav visade sig vara gravida med covid och var tvungna att släppas från sjukhuset.

Filmen börjar med att hon varnar damerna att titta på om de är på väg att föda.

Hemma var Nellie tvungen att ta förlossningsframkallande läkemedel för att påbörja förlossningen. När de kom till förlossningen förklarade hon hur de bäddar sina egna sängar och regelbundet testas för covid.

Som ett resultat av att parets egna tester hemma gav negativa resultat, är de tillfreds.Det är dock konstigt, säger hon.

Med andra ord, jag varnade Olav att om de dyker upp här med detta i ansiktet och kostymen så kommer vi att få veta.

Några sekunder senare ser jag två kvinnor i kostymer gå in genom dörren med en glaspanel. Sedan rasar allt i mitt liv. Efteråt börjar jag snyfta okontrollerat och tappar fattningen.

Hon undrar varför hennes make måste gå eftersom de båda är optimistiska, och Nellie Berntsson håller med.

Frågan är, skulle det vara att föredra att använda covid på en frisk person? Jag förstår det inte, men det är så det är.

Det är bara Olav som får vara med när hon föder.

– Jag är i det här med honom för att han är min bästa vän. – Vi kanske bara behöver göra det här en gång.

Trots hennes begäran om större smärtstillande medicin har barnmorskorna lagt in smärtsamt stimulerande infusioner.

Närhelst hon ringer på klockan för att tigga om hjälp, tvingas hon sitta tyst i en dryg timme innan någon svarar.

För att uttrycka det på ett annat sätt säger jag att jag vill dö för att jag har haft det så hemskt.

Den här bebisen kommer att förlösas via snitt, är det bestämt.

I ögonblicken före snittet beskriver hon en känsla av lättnad och känslan av att Valentin blir utdriven från hennes mage.

“Covid” hindrar mig från att få Valentin tatuerad på grund av detta, får jag veta. Jag var knäckt när han nekades tillgång till min mamma.

Nellie berntsson föräldrar

Men jag skulle gå och hälsa på honom. Men han är inte synlig för mig!Nellie gråter när hon berättar den här historien:

Jag är verkligen ledsen för det. Så länge jag har försökt att ljuga har allt gått emot mig: att bli ertappad, att förlora min relation och nu bli ertappad igen.

Då ville jag bara ligga där och stirra på honom… Däremot fick jag inte besöka honom alls!”Jag såg honom inte!” var min reaktion.

Det var mycket skrik och prat, men jag kunde inte se någonting. Det fick mig till tårar.

Jag är verkligen ledsen för det. På alla sätt har jag hamnat i en dålig plats. Då ville jag bara ligga där och titta på…. Det enda jag inte fick göra var att se honom!

Medan Nellie förs över till covid-avdelningen går Valentin till förlossningsrummet.

Detta är första ögonblicket hon ser sitt nyfödda barn efter tre långa timmars förlossning. Nellie blir äntligen eskorterad tillbaka till förlossningsrummet.

När hon äntligen håller om honom inser hon att det var allt värt det.

Det är en av de mest spännande sensationerna i mitt liv. Värt besväret.Det var förstås inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Så här ska det vara när jag lägger honom på bröstet.

Nellie Berntsson är en välkänd bloggare. Tänk om dina barn är intresserade av hennes författarskap?

Den här unga bloggaren har en stor följare bland mina tonårsflickor, och min 13-åriga dotter kom gråtande till mig tidigare i veckan. Jag frågade vad som hade hänt och hon informerade mig.

Min mamma, du fattar inte. Den här världen är en komplett röra. En 14-årig tjej som inte har gjort ett jävla piss mot dem är målet för människors smuts, ilska och dödshot!

Nellie är en jävla naturkraft… Jag och andra bombarderas alltid av härliga artiklar från henne som påminner oss om att vi är fantastiska och kapabla att åstadkomma vad som helst! Med andra ord, hon gör det kristallklart att vi är fria att göra vad vi vill.

Detta är tron ​​på att vi bara kan lyckas om vi kämpar och står upp för oss själva. Hon hjälper oss att upptäcka vilka vi är och stärker vår självkänsla!

Nellie berntsson föräldrar
Nellie berntsson föräldrar

By Wishful