Casper janebrinks mamma
Casper janebrinks mamma

Casper janebrinks mamma /\ Under våren 2020, när alla nöjesställen stängdes ner och allt förblev unket, lämnades vi i ett tillstånd av osäkerhet. Efter det kände jag att jag gick runt med en enorm vikt på bröstet.

Som ett resultat har jag tappat allt hopp om framtiden för både arvingarna och mig själv.

Herregud

Det var ett genuint fall av panik. Casper frågar: “Herregud, vad händer med ekonomi och bolån?”

Som tur var blev det aldrig så hemskt att jag var tvungen att börja ta medicin. Som ett resultat av denna insikt bestämde jag mig för att boka en övning varje dag.

tidsfördriv

Att lyfta skrot gav mig en känsla av lugn. Det blev ett roligt tidsfördriv och ett sätt att träffa nya människor. Han utbrister: “Jag är i mitt livs bästa form.”

När du pratar med Casper Janebrink kommer du att upptäcka att han är lätt att lyssna. Som han uttrycker det har “att bära en låda” aldrig varit något problem för honom.

Jag var milt uttryckt en oregerlig och alltför upphetsad ung man även i grundskolan. Mina barn har fått undervisning av samma personer som lärde mig när jag var student på Partille.

De har ett levande minne av mig. En gång, när de skulle visa en överliggande bild, skrek jag:

“Fröken, jag kan inte se någonting!” “Nej, det är inte så ovanligt! Just nu har jag inte slagit på enheten”, påstod hon innan hon sa det uppenbara.

Åminnelsen ger honom ett leende. Det fanns tidigt en känsla av iver och driv, liksom en stark önskan att utforska många nya saker samtidigt.

När jag var yngre kände jag mig trygg i Partille, där jag bott större delen av mitt liv. I början cyklade man runt i kvarteret eller till centrum eller till Ksjön för att bada när man kunde.

Vi byggde stugor och demonterade och monterade ihop cyklar. En hel del saker lämnades åt oss själva.

Föräldrarna kunde inte hålla reda på oss då eftersom vi inte hade tillgång till mobiltelefoner eller andra moderna bekvämligheter. Du behövde bara döda några minuter innan du kunde komma hem i tid för middag.

Jag hade ingen aning om att pappa var en välkänd figur.

Medan Dennis Janebrink, Caspers pappa, åkte på turné med Sveriges största dansband, Flamingokvintetten, fungerade hans mamma Ing-Marie som hans mest betrodda livvakt. Han var ofta borta fem eller sex dagar i veckan.

Hennes nattpass som sjuksköterska var en vanlig del av hennes schema när de blev äldre. De tyckte det var väldigt häftigt att det fanns musikinstrument över hela stan när de besökte Casper med sina kompisar.

Så fort de såg instrumenten sa de “wow” och frågade om de fick spela på dem. För det mesta var det bara ett roligt och lättsamt spel för mig.

Jag ägnade aldrig mycket hänsyn till att min far var en välkänd figur. Han verkade som en vanlig pappa för mig, en som tillbringade sin fritid i garaget och jobbade med bilar.

Casper janebrinks mamma

– Jag blev dock uppsökt av äldre elever som frågade om min pappa hade uppträtt i Flamingo. Det kom en omedelbar begäran om klistermärken eller idolkort efter mitt svar med “ja”. Jag sa när jag öppnade garageporten: “Det går bra.”

Förutom annat delade jag ut klistermärken och idolkort. Tänk att jag aldrig nämnde det för min pappa, hehe. Det är dock uppenbart att det lyfte det gamla till en högre social position.

Artisten avslöjade sin skilsmässa från Helena för Hänt när de träffades i början av mars. I motsats till vad som just hade avslöjats, hävdade Casper att han mådde bra.

Mitt humör är positivt. Skilsmässa är förstås alltid tragiskt. Många människor, inklusive medlemmar av min egen familj, kommer att ha nytta av att höra detta. Det är inte alltid bäst att vara i ett förhållande, tillade han och tillade:

Det bestämdes att detta var den bästa metoden att leva sparsamt för oss. Jag och Helena fick mycket positiv feedback från våra Instagram-inlägg, enligt mig.

Det bästa vi kan göra, enligt mig; annars är det alldeles för mycket spekulationer. På ytan verkar Casper vara vid gott mod.

Förutom Lars “Lasseman” Larsson och hans fru Therese fick han sällskap av Johanna Toftby, ensamstående mamma som söker kärlek, på en ölmässa i helgen som gick.

Jag fick reda på dansbandsstjärnans graviditet efter några månader från honom och hans nya partner.

33-åriga fastighetsförsäljaren Therese Andersson går hellre under namnet Therese istället för sitt eget namn.

Allt detta har hänt ganska snabbt, från min skilsmässa till att träffa en ny flickvän. Han berättar för tidningen Expressen att han och hans flickvän planerar att bilda familj inom kort.

När nyheterna kommer berättar han också om reaktionerna från omgivningen.

Casper janebrinks mamma
Casper janebrinks mamma

By Wishful