Ola conny barn
Ola conny barn

Ola conny barn /\ Det var genom sin medverkan i Ullared som Ola-Conny Wallgren blev känd.Han delar tre barn med sin exfru.Nu är det vad jag pratar om!

snabbt

En främling under större delen av sitt liv, Ola-Conny Wallgren, 56, fick för några år sedan ett plötsligt genombrott och blev snabbt rikskändis.

Morgan Karlsson

Ullared, Sveriges största varuhus, är där Morgan Karlsson, 47, och hans vän och kollega Morgan Karlsson, 47, förekommer i programmet.

Sedan dess har han och Morgan fått utföra båda rollerna till publikens bästa. En stark resa med Morgan & Ola-Conny är en av deras många prestationer, och besöker du varuhuset ser du att de två tv-personligheterna har vuxit till stora ikoner.

Ibland ser du deras ansikten på förpackningarna till deras egna produkter, som Ola-Connys egen smörgås eller Morgans egna chips, Partysnacks.

Många har sett Ola-Connys ansikte, men få vet att han faktiskt är en familjefar.

Sanningen är att jag inte letar efter någon för tillfället. Jag tror att jag är nöjd med det som varit och att vara singel och en ensamvarg. Ta dina egna beslut, jag har ingen att bestämma över mig, säger han och fortsätter:

– Allt kan hända när man minst anar det, men jag har inte Facebook eller Instagram eller söker på nätet, säger han.

Men om han nu skulle bestämma sig för att försöka träffa någon verkar det inte vara något stort problem, eftersom gästerna regnar.

– Det har kommit ett och annat brev, det kan jag inte ljuga om, säger han och syftar på brev från beundrare. Ola-Conny har tre barn med sin tidigare fru.

Barnen heter Jenny, 26, Emma, ​​24 och David, 14 och familjen bodde alla tillsammans innan skilsmässan.

Men eftersom Ola-Conny och hans exfru gick skilda vägar lever barnen med tv-profilen lite då och då.

Även om Ola-Conny är ett välkänt ansikte för svenska folket idag har han hållit familjen borta från rampljuset sedan starten.

Inga bilder på något av barnen går att se på tv-profilens sociala medier. Jenny, Emma eller David har inte heller dykt upp på röda mattan under någon offentlig tillställning.

Ola conny barn

Barnen verkar därför leva ett liv helt utanför rampljuset trots faderns stora framgångar. Gekåsvaruhuset i Ullared präglas liksom resten av samhället av coronapandemin.

Ola-Conny Wallgren – som varit på arbetsplatsen i 21 år – har blivit uppsagd de senaste månaderna och jobbar deltid.

– Det är lite tråkigt och jag tappar lite i lön varje månad. Men så är det i dessa tider. Jag är mer uppsagd eftersom jag inte jobbar i kassan. Det var inte så populärt eftersom det var kö. Alla borde prata, fota och ha autografer, säger han.

Han jobbar oftast på matavdelningarna. Och i den nya säsongen av “Ullared” kan tittarna följa med när Ola-Conny besöker bageriet som bakar limpan som bär hans namn.

– Jag tyckte det var väldigt roligt. Det kändes konstigt att se sig själv på dessa bröd resa runt. De var väldigt trevliga och jag lärde mig mycket, säger han.

Den tolfte säsongen av “Ullared” spelades in 2019 och har precis haft premiär på Kanal 5.

Blev erbjuden “Let’s dance”

Ola-Conny Wallgren har tillsammans med Morgan Karlsson, 48, blivit Gekås ansikte utåt.

Duon är extremt populär även i Norge.

För Ola-Conny har det inneburit en chans att delta i vad han beskriver som mer seriösa sammanhang. Som när han våren 2019 dök upp i kändisupplagan av det norska vildmarksprogrammet “71 grader nord”.

– Det var skönt att göra något annat och visa att jag kan det. Något som är seriöst där man inte bara är en rolig kurir. Jag vill visa att jag har en annan sida också, säger han och fortsätter:

– Jag blev också erbjuden “Let’s dance” och “Farmen” i Norge, men jag kunde inte vara med eftersom min syster skulle gifta sig.

Ola-Conny Wallgren förklarar att han är tacksam för allt han fått genom sitt kändisskap, men tycker att han ibland framställs ensidigt.Efter “En stark resa” 2017 fick det räcka.

– Vi reste över hela världen, körde alla fordon, flyttade krokodiler och simmade bland hajar. Men det var vinklat på ett sådant sätt att vi skulle vara lite roliga. Sedan kände jag att det var tillåtet att bli mer seriös i framtiden, säger han.

“Ingen tid att träffa någon”

Utöver det dagliga arbetet i varuhuset i Ullared spelar Ola-Conny in videohälsningar till sina norska och svenska fans vid sidan om.

Pandemin har också gett utrymme för läxor.

Ola conny barn
Ola conny barn

By Wishful