Pernilla nyrensten ålder
Pernilla nyrensten ålder

Pernilla nyrensten ålder /\ Pernilla och Niclas grundade Revolutionrace i hennes pappas garage för att de inte kunde hitta friluftskläder som uppfyllde deras krav till ett rimligt pris.

omsättning


Företaget har nu en omsättning på över en halv miljard kronor om året och exporterar till 35 länder.

ansträngning


Hon tillskriver sin uppväxt att hon ingjutit tron ​​på att hård ansträngning lönar sig och att man aldrig ska vara rädd för att kavla upp ärmarna.

Pernilla Nyrensten, en ivrig vandrare och resenär som hade besökt Amazonas, Alperna och Everest Base Camp, började undra över de höga kostnaderna för friluftskläder.

Det verkade finnas en lucka på marknaden för högkvalitativa kläder som inte kostade mer än en skjorta, och hon bestämde sig för att fylla det själv.

Hon och hennes man, Niclas, grundade Revolutionrace 2013 2013.

Genom att skära bort mellanhänderna kunde de hålla nere kostnaderna och eliminera både agenter och återförsäljare för sitt nybildade företag. Som ett alternativ började de bygga varumärket på sociala medier 2014, vilket var ovanligt.

För att starta företaget hade vi bara 300 000 kronor, så vi bestämde oss för att vi måste vara smartare än så, förklarar Pernilla.

Med hjälp av sociala medier blomstrade Pernillas verksamhet rejält.

De såg snabbt avkastning på sin investering i Facebooks direkta kundkommunikation som en vinnande strategi. Dess vinster återinvesterades direkt i företaget och lät det expandera snabbt.

– Vi tjänade pengar direkt, men vi spenderade allt på merchandise. Faktum är att jag och Niclas drev verksamheten själva och använde pappas garage som lager trots att vi inte betalade någon. Pengar var inte ett problem då.

Under den tiden slog vi oss alla ner i Sverige och Norden. Vi skickar nu till 35 olika länder. Att vidta globala åtgärder på egen hand är coolt.

Att driva företag med sin livskamrat kan vara utmanande, men Pernilla tror att de två alltid har haft olika roller.

Han är en kreativ chef för ett företag. Eftersom jag alltid har haft ett starkt fokus på affärer var det bara en tidsfråga innan jag tog mig upp till VD-posten. Hon hävdar att det kristalliserades tidigt och fortsätter med att säga:

– Att arbeta tillsammans med en kollega är en unik upplevelse. Det är alltid bättre att glädjas med en vän eller en älskad än att göra det ensam. Däremot kan gränsen mellan arbete och lek vara en fara.

Klädföretag som grundats av Pernilla och Nicla med 300 000 kronor i startkapital har vuxit till 573 miljoner kronor i intäkter de senaste åtta åren. De är nu ekonomiskt självförsörjande.

– Som barn lärde jag mig att hård ansträngning lönar sig och att man aldrig ska vara rädd för att lägga upp skjortärmarna. – Allt är genomförbart om man är villig att lägga ner den tid och kraft som krävs.

Pernilla nyrensten ålder

På grund av fel tryckprocess tvingades jag flytta en hel samling från en tryckeri (tryckta kläder är noterade). Vi fick klara oss med en slutsåld produkt i.

. fem månader trots att de påstod att de skulle fixa det. Beslutet var svårt, men det var rätt; även om det var smärtsamt kommer vi inte att sälja produkter av låg kvalitet.”

Som så ofta går allt ihop på en gång. Jogga är vad jag ska göra efteråt för att rensa huvudet. “Så det är bara att börja jobba och göra ditt jobb.”

Jag tar en mental paus från att arbeta för hårt genom att gå ut och delta i aktiviteter som att vandra, springa eller läsa.

Det är nästan omöjligt för mig att övertala mig själv att lämna ett jobb som jag tycker är så tillfredsställande. Båda fungerar å andra sidan bra tillsammans.

När det går bra, beröm dina anställda, ge dem konstruktiv kritik och ha en fest för att fira din framgång som ett team.

Människor kommer att känna en starkare anknytning till sin arbetsplats om de kan trivas och veta att deras framgång är beroende av sina medarbetare.

Efter att ha köpt solglasögon kunde alla välja sina egna solglasögon och äta en tårta med “200 miljoner” ord på.

“Jag kommer aldrig att kunna göra allt jag vill!” På grund av detta har vi varit tvungna att skjuta upp leveransen av våra varor.

Revolutionrace var fortfarande i sin linda, och företaget var tveksamt till att anställa nya medarbetare på grund av detta.

För att göra saken värre var vi tvungna att sköta all marknadsföring och betalningsarrangemang själva. Vi var tvungna att packa och skicka allt.

Med tio personer i laget var det ett enormt åtagande, men ett som var absolut nödvändigt om vi skulle lyckas. Eftersom vi har ytterligare personal har problemet åtgärdats och det var det värt.

Pernilla nyrensten ålder
Pernilla nyrensten ålder

By Wishful