Peter harryson vikt
Peter harryson vikt

Peter harryson vikt /\ Peter Harryson följde med sina bandkamrater från “S ska det lta” på deras turné. Men en pandemi ingrep.

slutat resa

Sedan hans senaste hälsoproblem har skådespelaren tappat 50 pund, slutat resa och upptäckt en ny kärlek till matlagning.Jag är okej, tack. “Jag har inte känt mig så här fantastisk på länge”, erkänner han.

Harryson

Han ber Expressen att ringa honom senare när de når Peter Harryson på hans kontor. Fiskpaté och rödvinsbräserad kalvkind står på menyn medan han väntar på gästerna. Tillagade måltider som behöver en kock.

Efter att ha hört av sig igen säger 73-åringen att fiskpajen är god.

“Det var en succé”, säger kocken. “Jag ska äta det imorgon och sedan underhålla vänner.”

När det kommer till att göra den bästa fiskpatén är han noga med att inte dela med sig av några av sina hemligheter.

– Jag är rädd att jag inte kan hjälpa dig med det. Torsk ska vara huvudingrediensen. Däremot använder jag mig av det.

Det är en utmärkt källa till protein och omega-3-fettsyror. Grå färg gör det svårt att se. Det är dock en ljuvlig fisk.

På grund av utbrottet har han kunnat ägna sig åt en livslång hobby. Han har kunnat laga mer “komplex mat” hemma. Det finns dock inga planer på att skapa en egen restaurang inom en snar framtid.

– När jag var liten undrade jag över det. Man vill vara med någon, men man vet inte hur länge man kan hålla på, skrattar han medan han säger det här.

Peter Harryson var värd för SVT:s långdistanslöpare, “S ska det lta”, med pianisterna Anders Berglund och Robert Wells.

Innan deras återförening repade de populära tre sig för mycket. Pandemin slog dock till precis innan de skulle ge sig ut på turnén “Original on Tour”.

Enligt Peter Harrysons senaste uttalande har turnén ställts in efter mycket experimenterande.

Vi hade tränat på det, så det var nästan klart. Därefter släpptes coronaexplosionen i all ära. Ett antal omläggningsförsök gjordes innan det slutligen gick vidare. Vi fick ta ett beslut till slut. Han erkänner att det inte fungerade och fortsätter med att säga:

Sånt händer inte känns snobbigt. På ett år har jag tagit tag i allt som har hänt. På grund av detta är det förståeligt.

TV gick igenom en svår sjukdom för drygt två och ett halvt år sedan. På grund av en blodpropp i benet fick han genomgå 22 operationer. Han låg på sjukhuset i femton veckor. Han förklarades kliniskt död när hans hjärta slutade slå.

– Ett tag funderade jag på att helt enkelt försvinna. Förra året sa han till Expressen att dö inte alls var en tuff process.

https://www.youtube.com/watch?v=ZbMdIBmLryE
Peter harryson vikt

När det är mycket dåligt finns det i allmänhet bra, och det brukar vara riktigt varmt. Peter Harryson känner likadant.

Han blev äntligen botad från sin diabetes efter en lång vistelse på sjukhuset.Jag är okej, tack. Jag har inte känt mig så här fantastisk på länge. Det var länge sedan! Han gör uttalandet.

När han låg på sjukhuset förklarade programledaren “Så ska det låta” hur han inte kunde äta för att han inte kunde äta. Men viktminskningsäventyret har ännu inte tagit slut.

– Min vikt har sjunkit till 85 kilo. Jag har gått ner 50 kilo sedan jag vägde mig senast. Det finns några mycket upplyftande ögonblick i varje dag. Peter Harryson och hans 73-åriga fru Charlotte Kuylenstierna bor i centrala Göteborg.

De kommer att fira sin 50-åriga bröllopsdag i slutet av september. Även om detaljerna kring guldbröllopsdagen fortfarande håller på att utarbetas framstår en resa till Stockholm som en självklarhet.

Om vi ​​inte skiter i allt och går någonstans måste vi välja mellan Stockholm och Göteborg, för det är där våra barnbarn bor. Vi har fortfarande inte alla svar.

Han njuter nu av sin nyvunna frihet som pensionär. Om pandemin tillåter kan det bli några mindre föreställningar under hösten. Han har dock ingen lust att återvända till scenen. Han ägnar all sin tid och energi åt sitt favoritsysselsättning: matlagning.

Det är inte ovanligt att jag går upp på morgonen och börjar planera mina måltider för följande dag. Det är det jag tänker på just nu, fortsätter han:

– Jag är osäker på om jag fortfarande vill åka på turné. Min faktiska ålder är 73. Den där pensionärsidén är inte så konstig, nu när jag tänker efter. Han gick ner 30 pund under sin tid på sjukhuset, vilket han uppskattar nu.

Efter att ha tappat så många kilon försvann min diabetes. – För att komma upp igen efter den initiala tappet av 38 kilo muskler var jag tvungen att upprepa processen. Som Peter Harryson förklarar, “fettet hängde på” i P4 Extra.

När Harryson blev sjuk förra året var det mycket dramatik.Det var den 14 december förra året när hjärtat slutade slå.

Peter harryson vikt
Peter harryson vikt

By Wishful