Rickard söderberg vikt
Rickard söderberg vikt

Rickard söderberg vikt /\ Som ett resultat kanske han inte längre känns igen av vissa! På hösten växte han sitt hår tillräckligt långt för att ge det till barn som kämpar mot cancer.

nyligen

Till och med magen har försvunnit vid det här laget. I ett nyligen inlägg på Instagram diskuterar han sin viktminskning och säger att han aldrig varit så här nöjd med sin kropp tidigare:

säger

“Jag har haft min fantastiska kropp i 43 år. När jag var med henne kunde jag göra alla dessa saker och mer på grund av hennes kropp”, säger han på sin blogg.

Jag fick diagnosen en inflammation och onormala blod-, lever- och tarmvärden i somras, vilket fick läkarna att tro att något verkligen var fel på mig. För universum som är min kropp skulle jag helt enkelt inte ha varit en särskilt god Gud. Han fortsätter med att säga.

Rickard ser det som en möjlighet till en livsstilsförändring. En ny diet, mer meditation och träning och några sessioner med rådgivning har hjälpt honom att komma tillbaka på rätt spår.

Och bilden som åtföljer meddelandet visar tydligt detta, milt uttryckt. Han vill dock klargöra att fokus inte låg på utseendet.

Rickard söderberg vikt

Glöm bort att gå ner i vikt eller tävla i Beach2020; Jag har aldrig varit fet. Ta heller inte upp mått; de är ett no-go. Som han säger

“Det har handlat om att smeka kroppen och få den att kännas lite mer uppskattad.” För många skrämde Rickard Söderbergs beslut att klippa sitt långa hår efter år av sparande världen.

Söderberg verkade däremot inte vara beredd på några överraskningar. Den mest betydande förändringen har Rickard genomfört i form av ett stort viktlopp, vars resultat han nu har visat.

“Mycket mer vill ha och spela” säger Söderberg till sina fans, som uppmuntras att uppskatta deras kroppar så att de kan fortsätta sprida kärlek och musik runt om i världen.

Svenska kändisar älskar att skryta om sin tonade fysik, och det med goda skäl. En kändis i USA är någon som har förekommit på en broschyr med rubriken “superkropp”.

Frasen “superbody” har fördelen att den är tvetydig och öppen för tolkning, vilket gör att vem som helst kan komma med sin egen definition.

Rickard Söderberg, en operasångare som har gått ner en hel del i vikt under det senaste halvåret, har delat sin föreställning om en “superkropp” i ett Instagram-inlägg.

Rickard Söderberg, 44, var motiverad att ändra sin kost och livsstil på grund av en kraftig inflammation i kroppen.

“Det kompletta paketet var stressat och obalanserat, inklusive blod, lever och tarmar.” Om jag vore Gud, skulle jag inte ha varit särskilt bra för min kropps universum.

På Instagram skriver Rickard Söderberg, “Så livet (och läkarna) gav mig möjligheten att göra en blygsam livsstilsförändring.”

För att dela kärleken fortsätter Rickard Söderberg att skriva om behovet av att uppskatta våra kroppar, även om de är ofullkomliga.

Vi bör fortsätta att klappa våra mjuka valrossar, benkalvar, krokiga näsor, dubbelhakor, håriga axlar och närsynta ögon eftersom de inspirerar oss att skratta, dansa, sjunga, älska och fira livet. Det är detta som gör min kropp bra nu när min hälsa tillåter det igen.

Söderbergs Instagram lade nyligen upp en bild på honom när han tränade på gymmet och visade upp sin tonade fysik. Rickard vill däremot göra klart att han av någon anledning inte har ändrat sitt utseende.

Att klappa försiktigt på kroppen och få den att kännas mer älskad har varit det ENDA målet. “Vi bör fortsätta att ömt.

klappa våra mjuka valrossar, benkalvar, krokiga näsor, dubbelhakor, håriga axlar och närsynta ögon eftersom de får oss att skratta, dansa, sjunga, älska och dyrka livet”, skriver han om vår hälsa tillåter.

säger till Aftonbladet att han inte har haft en våg på 30 år och att han aldrig kommer att göra det igen.

Dessutom har han börjat motionera och hållit på med sin vegetariska kost, samt begränsat mängden gluten i kosten.

Istället har jag försökt laga mat själv, både för att spara pengar och för att det är lugnande att tillaga stora mängder mat och förvara den i frysen de dagar jag har tid. Han upplyser till media att han istället för att äta snabbmat till lunch har med sig en matlåda.

Rickard söderberg vikt
Rickard söderberg vikt

By Wishful