Sverrir gudnason flickvän
Sverrir gudnason flickvän

Sverrir gudnason flickvän /\ Sverrir Gudnason, en välkänd skådespelare, diskuterar faderskap med sina tre döttrar samtidigt som han reflekterar över hur hans relation med flickornas mammor slutade.


Sverrir Gudnason, 43, är en skicklig skådespelare och kunglig entreprenör. Även om du aldrig har hört talas om Alex Schulmans bok Bränn alla mina brev, kommer du att få en njutning när du ser honom i filmatiseringen av Borg.

GudnasonSkådespelaren

Döttrar och ex-partners till Sverrir GudnasonSkådespelaren Sverrir Gudnason har ett stort antal krediter i sitt namn och njuter.

varannan

också av ett traditionellt familjeliv och tillbringar ungefär varannan vecka med sina tre döttrar. Blanka, 8, Sisi, 15, och 17-åriga Salka är de enda som kan hålla honom vid liv.

Med exet (dotter till folkkäre konstnären Magnus Uggla), 42-åriga Emelie Uggla, har han två äldsta barn tillsammans.

Även med den 40-åriga Josefin Ljungman, som han skilde sig från 2014, har det minsta Blanka tillsammans. Hans döttrar börjar bli lite äldre och han är nöjd med hur det går med dem i det här skedet av deras liv.

– Jag skulle inte påstå att det är svårt att vara pappa i tonåren. Tvärtemot vad många tror blir det bara bättre och bättre för varje år.

När de var bebisar var det svårare eftersom det var så mycket gagg hela tiden. Mina döttrar och jag njuter av varandras sällskap. Sverrir Gudnason beskriver dem i en intervju med tidningen King som “riktigt coola”.

Som ett resultat av detta tog mitt förhållande till min ex-flickvän ett slut.

Det är en bra och tajt relation med deras före detta makar, trots att de och barnens mammor har valt att separera. I tidningen King analyserar han omvälvningarna och drar slutsatsen att den längre förväntade livslängden för män kan ha med dem att göra.

En långvarig relation med samma person kan vara för mycket för oss i denna tid. När Vasaskeppet sjönk var den förväntade livslängden 35 år, vilket gjorde det lättare förr.

Förr var det mycket lättare att få barn och att bli tandlös och dö. Det är inte ovanligt att unga människor idag börjar dejta när de är 23 år gamla, och när de är 25 har de redan varit tillsammans i två år.

Han erkänner att det har gått lång tid, men han gör det också klart att bara för att ett romantiskt förhållande är klart betyder det inte att ni inte längre är i varandras liv.

Om något så har jag en bättre relation med vissa tidigare partners nu än jag gjorde under de senaste åren av vårt partnerskap. I både Monica Z och Flugparken gjorde 36-årige Sverrir Gudnason succé med två guldbaggar i bagaget.

Skådespelerskan är ensamstående pappa sedan i vintras! Han har tre döttrar: Salka, 10, Ss, 8, och 2-åriga Blanka, alla från hans relationer med Emelie Uggla och Josefin Ljungman.

– Det är ett bra system. Det råder ingen tvekan om att ni förlitar er på varandra när ni är i ett par. Men man måste också komma överens om hur man gör det tillsammans, och det kan vara lite tufft!.. “En kunglig affär” känns först som “Vår tid är nu”-serien “Vår tid”.

Sverrir gudnason flickvän

Det är något med den bräckliga styvnackade personligheten, och källarmästaren Kurt Haijbys svettiga smalhet som sparkar i minnet.

Men med några snabba steg upp till slottet blir Haijby-dramat snabbt något annat. Inte bara för att det är en kunglig sexskandal, utan för att så mycket fortfarande är knutet till ett mysterium.

I SVT-serien framställs Haijby praktiskt taget som den lidande motsvarigheten till Forrest Gump. En personlighet som finns på plats överallt i historien och alltid behandlas lika negativt.

Oavsett om det handlar om en sexuell kärleksrelation med kung Gustaf V, förlossning på Gestapo, tvångsvård på Beckomberga mentalanstalt eller en så kallad rättsröta som kom att engagera allmänheten från Vilhelm Moberg till Tage Erlander.

– Jag hade ärligt talat inte hört talas om Haijbyfallet tidigare. Men om du pratar med äldre personer minns de rättegången.

När jag sedan fick manuset tyckte jag att det var så fantastiskt, och att karaktären hade så många olika sidor att det kändes spännande.

– Det tuffaste problemet var att spela Haijby så att tittarna kan bedöma vem han är. Att jag inte skriver det på näsan på folk.

Haijbys frisyr är utan tvekan det första som träffar en: En riktig kam som man tros ha fått genom att klippa av delar av håret. In är en mycket liten sorts metod som agerar, men ändå!

– Det fanns en idé att ta upp det med peruker. Men när det närmade sig kändes det mer och mer rätt att bara raka bort det. Jag gillar inte riktigt att jobba med peruker, säger Sverr

Sverrir gudnason flickvän
Sverrir gudnason flickvän

By Wishful