Olivia wilde flickvän
Olivia wilde flickvän

Olivia wilde flickvän /\ I onsdags gav Harry Styles en av de första intervjuerna han gjort om Olivia Wilde.När Olivia regisserade Watermelon Sugars “Don’t Worry Darling” på Sirius XM:s “The Howard Stern Show”, kommenterade sångaren: “Det var en fantastisk upplevelse.”

skådespeleriet

Det finns tillfällen då skådespeleriet är direkt smärtsamt att se. Du måste lita mycket på andra. Som artist måste du ha mycket tro på dig själv för att ge det ditt bästa.

Jag tror att det är en otrolig gåva att kunna ha en regissör som man kan lita på, så det var otroligt fördelaktigt.”Han sa: “Det var ett nöje att vara en del av den bilden.”

När Styles, 28, cast Wilde, 38, för en psykologisk thriller i slutet av 2020 träffade hon honom för första gången.

Styles agenters

När Page Six publicerade bilder på de två under Styles agenters bröllop i januari 2021, väckte det misstankar om dejting.

Wilde hade nyligen skilt sig från sin tidigare fästman Jason Sudeikis, med vilken hon har en 8-årig son som heter Otis och en 5-årig dotter som heter Daisy.

Harry Styles och Olivia Wilde, som träffades under inspelningen av en film, är nu förlovade. Det finns inget att bry sig om, min älskade. Jason och jag var tillsammans i sju år innan vi tillkännagav vår separation i november i år.

“Det har varit hjärtligt och de har gått vidare enligt ett trevligt föräldraschema”, sa en källa då. “Familjer kretsar kring sina barn, och det kommer de alltid att göra.”

De har setts hålla hand sedan dess, och i januari 2021 sågs Harry och Olivia på Harrys chef Jeff Azoffs bröllop, där de också delade en härlig hyllning till hans skådespelarförmågor på Instagram. Från utseendet på hans nya förhållande verkar det som om han har gått vidare lyckligt. U

nder en promenad i New York City den 29 juni 2021 fotograferades Jason och modellen Keeley Hazell medan de håller varandra i handen, enligt MailOnline.

Under inspelningen av Hemska bossar 2tillsammans 2014 träffades paret till en början. Folk började spekulera om en möjlig romans mellan.

Keeley och Jason i mars 2021 efter att ha märkt att inställningen för en av hennes selfies var identisk med platsen för Jasons Zoom-framträdande på Golden Globes.

https://www.youtube.com/watch?v=PRZD8l_y0Xc

Du är en så skarp iakttagare, min kära. I motsats till tidigare rapporter om att Jason var “hjärtkrossad” av sitt exs nya romans, verkar det nu som att han lyckligt har gått vidare..

Den 29 juni 2021 släppte MailOnline fotografier av Jason och modellen Keeley Hazell som gick hand i hand i New York City.

Hemska bossar 2tillsammans 2014 var där paret först träffades. Folk började spekulera om en möjlig romans mellan.

Keeley och Jason i mars 2021 efter att ha märkt att bakgrunden till en av hennes bilder var identisk med platsen där han dök upp genom Zoom på Golden Globes.

Du är en naturlig berättare, eller hur? Sedan dess har Wilde dykt upp som supporter för Styles vid ett antal av hans framträdanden, inklusive hans Coachella-headliner tidigare denna månad.

Det verkar som att paret börjar öppna sig mer om sitt förhållande offentligt, trots att de inte brukar göra det.

För några veckor sedan, när hon gjorde ett överraskande framträdande på CinemaCon för att debutera den första trailern för “Don’t Worry Darling”, skämtade Wilde om att Styles var en “up-and-coming skådespelerska”.

“Booksmart”-regissören kommenterade, “[Han är] en ambitiös skådespelare utan någon annan karriär som jag är medveten om.”

Enligt de senaste rapporterna har Harry Styles och Olivia Wilde slutat som ett par. Åtminstone enligt fansens spekulationer. Varför är det så här? Låt oss skingra alla kvardröjande tvivel!

Så de har dejtat sedan början av 2021, när de träffades första gången under skapandet av Don’t Worry Darling.

De har gjort sitt bästa för att hålla sin anslutning borta från allmänhetens ögon, men det har inte hindrat någon från att vilja lära sig mer om det. Till exempel just nu.

Istället för att gå ut med sin pojkvän Harry gick Olivia Wilde ut på Alla hjärtans dag med en man som inte är hennes pojkvän.

Det inträffar dock bara en gång om dagen, så det är inte klart om hon stötte på Harry vid en annan tidpunkt.

Olivia wilde flickvän
Olivia wilde flickvän

By Wishful