Ulf lundell flickvän

Ulf lundell flickvän /\ Ninna Prage, en 37-årig pr-konsult, dejtar 71-årige Ulf Lundell. Ett sms skickat av Ninna Prage bekräftar denna information.

Prage skriver

Det råder ingen tvekan om att vi har en romantisk koppling.” Prage skriver till Expressen, “annars har jag ingen anmärkning. “.

Som journalist

Ninna Prage är PR-specialist på byrån Westander. Som journalist har hon tidigare arbetat på Expressen.

Detta är den första bilden av de två tillsammans. Dessa människor verkar ha det bra och sitter nära varandra, som om de var ute i solen och njöt av det varma vädret.

Dramatenskådespelaren rjan Ramberg, 73, är Ninna Prages ex-pojkvän.Före sitt äktenskap med Sofia Lundell var Ulf Lundell gift med Sofia Lundell.

I ett mejl till Aftonbladet skrev Ulf Lundell: “Sofia och jag har gått skilda vägar, men vi är fortfarande goda vänner, goda grannar, och vi jobbar vidare tillsammans med konst på nätet och i galleriet i Simrishamn.”

Ulf Lundell svarade på en reporters fråga om han fortfarande trodde på kärlek genom att skriva till tidningen:

“Det är mycket att ta till sig. Det är viktigt för mig att jag har ett jobb, att jag tar hand om mitt fysiska och psykiska välbefinnande, att jag tar hand om mitt hem och familj och att vuxna har kapacitet att göra rationellt.

Alla människor är romantiker, även om de flesta av oss var mer romantiska när vi var yngre än där jag är nu, eftersom vi fortfarande styrs av våra känslor.

Och tack vare Ninna Prage har han upptäckt kärleken igen.

Barbro Zackrisson, Ulfs exfru, födde dottern Sanna Lundell, 42. Sasha, Carl och Love Lundell är hans andra barn.

Trots att det inte blev publik till en TV-inspelad konsert i oktober kunde Ulf Lundell ändå uppträda framför kamerorna.

Ulf lundell flickvän

Enligt Anders Dahlbom, Expressens kritiker, visade detta album “varför liveartisten Lundell har hållit en så hög nivå de senaste åren.”

Dessutom visade showen den “koloniliknande storleken” som “Lundell med band kan vara.” Lundell.Ulf Lundell däremot planerar en landsomfattande sommarturné nästa år.

Från Folkets park i Huskvarna inleder Ulf Lundell sin sommarturné den 17 juni 2022. Härnäst väntar shower i Karlstad, Stockholm med omnejd, inklusive Mariestad och Norrköping. Det är också möjligt att artisten besöker Oslo.

Hans dotter, 42-åriga Sanna Lundell, har nu uttalat sig om sin pappas nya förhållande.

Med hans egna ord har han “mött en ny kvinna” sedan dess. På grund av hennes Instagram-inlägg som visar deras förhållande blev detta en nyhet i Sverige.

I sin podcast “Inte din mamma” erkänner hon att hon har blandade känslor för relationen hon har med Ann Söderlund, 49.

Trots hennes pappas önskan att hitta kärleken vidhåller Sanna Lundell att hon inte är avundsjuk på honom.

Det är fantastiskt att han äntligen har träffat någon som förstår vad han har gått igenom, och vad han alltid har gått igenom.

Många meddelanden och oro över hennes pappas nya förhållande har skickats till henne, hävdar hon. Trots att hon hittills inte fått så många förfrågningar om det, uppskattar hon att många är intresserade.

Att han har träffat någon som är betydligt yngre än han är i den vanliga ordningen är helt klart underhållande och läcker för honom. “Det är inget nytt i vårt liv, det kommer hela tiden tillbaka”, förklarar Sanna Lundell.

Ann Söderlund och Ninna Prage är redan bekanta till henne. Under åren har de setts på jobbet och vid ett flertal tillfällen.

De har också varit medvetna om hennes förhållande med Ulf Lundell ett tag och hävdar att de inte är lika chockade som resten av Sverige över det.

Min pappas val av partner kan säkert väcka debatt och ilska, och vissa kommer utan tvekan att utveckla förbittring, tillägger Sanna Lundell, som fortsätter med att säga: Kärlek kan dyka upp från ingenstans ibland.

Ulf lundell flickvän
Ulf lundell flickvän

By Wishful