Zara larsson ålder
Zara larsson ålder

Zara larsson ålder /\ För influencern Hanna Friberg har de senaste månaderna varit lite av en berg-och dalbana vad gäller hennes kärleksliv.

Lojsan

Under våren i år, efter att ha varit ensam i ett antal år, gick hon ut med de goda nyheterna att hon hittat kärleken. Hanna och hennes vän och influencerkollega Lovisa “Lojsan” Wallin har dubbat den gåtfulla snubben “Mr Big” i sin podcast Mndagsvibe.

Elvgren

Paddlar ersattes av filmkvällar och romantiska utflykter på hennes sociala mediekonton i början av april. Hennes vän Klara “Tanbyklara” Elvgren hade precis kommit hem från Sydafrika med Hanna Friberg när de fick en oväntad pratstund.

Hannas pojkvän hade enligt uppgift frågat ett ex om han kunde ha sex med henne medan hon var borta, enligt personen i andra änden.

Mr Big pratade ut och dumpade Hanna och sa att han inte hade några planer på att kontakta den andra kvinnan. Svek hade inträffat flera veckor innan hon dumpades, och hon var medveten om det då.

Hanna Friberg blev påtagligt upprörd i Mndagsvibe när hon talade om sin förnedring och dumhet.

Men för Hanna har kärlekens tidvatten vänt. I helgen som gick var hon på SummerON-festivalen i Bstad tillsammans med ett antal nära vänner och kollegor inom influencerbranschen. Mitt i allt det roliga kunde hon ta inte en, utan två intima bilder med en stilig främling.

Zara larsson ålder

Hanna Friberg bildar en bild på sig själv och kärleken med “Väldigt kär i dig!” och ett rött hjärta.

Alla som har tillbringat mycket tid i influencers rike är väl medvetna om mängden dramatik och problem som Paow har stött på under åren.

Även om han inte har lagt upp något nytt på sociala medier på länge, har Paow utnyttjat dramatik och bråk för att bevara sin onlinenärvaro.

Under större delen av sin bloggkarriär har Paow varit indragen i bloggbråk med andra välkända bloggare. Hon har också varit föremål för drama i sitt personliga liv, vilket hon har krönikat. på hennes hemsida

På YouTube kan du se en video där Paow berättar sin historia om hur hon tror att hon imiterar Hannas ansiktsuttryck.

Först verkar hon normal, men sedan gör hon en grimas som hon tror är Hannas. Under semestern i Mexiko kommer Hanna Friberg och Tanbyclara att bo i samma stad som Paow (Tulum) på samma hotell.

Claire och Hanna hoppas kunna spela in ett avsnitt i en mukbang med Paow, men han är för upptagen på jobbet för att tillgodose deras begäran just nu.

Medan Klara och Hanna pratar om sin resa till Tulum i dagens videovlogg, nämner de inget om Paow eller något annat relaterat till Paow.

Vissa tittare har ifrågasatt tjejernas bristande användning av munskydd på flygplanet och i taxin trots att bilderna är korniga och honorna, i synnerhet Klara, kan höras och ses en hel del. genomresa.

Trots sitt rykte som “den eviga singeln” osar Hanna Friberg av självförtroende när det kommer till vilken typ av man hon letar efter.

Hannah Friberg är en av Sveriges mest inflytelserika politiker idag. Tillsammans med sin bästa vän Lovisa “Lojsan” Wallin är hon med som programledare för “Mndagsvibe”, en populär podcast i Sverige. Dessutom har hon samarbetat med en rad varumärken och skapat sina egna klädkollektioner.

I ett uttalande nyligen från skådespelerskan och modellen har Hannalicious, hennes tidigare smeknamn och varumärke, formellt avvecklats.

Det diskuterades också några av de nya kläderna de experimenterade med och Hannas kärleksliv. Som någon som har varit singel under större delen av sitt vuxna liv men nyligen börjat dejta igen, säger hon att hon är exalterad över att kunna göra det.

Zara larsson ålder
Zara larsson ålder

By Wishful