Micke nybrink familj
Micke nybrink familj

Micke nybrink familj /\ Micke Nybrinks lyra har en uppsjö av strängar. “Travexpert”, “sportkrönikör”, “fembarnspappa” och… rappare?

knappast

Liksom tidigare år gjorde sångfågeln ett framträdande under Horse Gala 2010. Det är knappast förvånande att ett av hans hiphopframträdanden, som “Bet Boy Beat”, har samlat på sig 7 000 Youtube-visningar, delvis tack vare.

Australiens bidrag till Elite Race the år innan. Det är osannolikt att sångaren kommer att prata om en karriärbyte någon gång snart. Eller?

Hästgalan

Mitt första och enda framträdande på Hästgalan var som sångerska. Som artist har jag gjort en egen insats… Eh, det var inget annat än rent kul!

Att Jim Frick var med i videon med mig och mina kompisar och pratade om mina favoritrappare är det jag minns mest.

Jim tyckte det var underbart roligt men samtidigt var det en av de sista sakerna han gjorde innan den där olyckan som förändrade hans liv. Det året bjöd travgalan på en mängd låtar.

Tre, om mitt minne tjänar mig väl. ky Svanstedts ledning ansågs för kontroversiell för att inkluderas i det fjärde kapitlet. Trots att det var ett skämt. Enligt Micke Nybrink hade ke ett agg mot trav-TV ett tag.

En kvalificerad ingenjör, 58-åringen började sin karriär som lärare i matematik tills han sadlade om och blev så förankrad i travbranschen genom en sommartjänst på branschtidningen Guiden.

Guidens chefredaktör konfronterade detta beslut efter mer än ett decenniums tjänst: fortsätta arbeta eller vända blad? frågade han sig själv.

När min tidigare chef fick reda på att jag skrev för två olika publikationer ställde han mig ett ultimatum.

Jag lämnade Guiden för Aftonbladet trots att jag gillade den och i samma anda erbjöds jag en karriär som gästtipsare på tv trots att jag gillade Guiden. På fredagarna var det tre tips. Mitt ansvar har vuxit med tiden.

Micke har etablerat sig som travens ansikte utåt på tv genom åren. Han lägger inte mycket tid på att tänka på vad han ska säga innan han säger det.

Mycket beröm, men mycket ris också. Särskilt på sociala medier visar det sig att många har en åsikt om den sympatiske och ofta känslomässiga experten. Detta är särskilt uppenbart.

Som ett resultat av mitt skrivande får jag mycket negativ feedback. Min gamla metod att göra saker var för hand, men nu för tiden använder jag bara ett program för att ta bort allt. Du hittar e-postmeddelandena i din sopmapp, där du kan hantera dem.

Micke nybrink familj

Jag är inget fan av sociala medier. Efter att ha vunnit Elitloppshelgen skrev jag i Aftonbladet att om min V75-spik Super Ariel tog vinsten så skulle jag simma. Hon vann, men hon missade dippen.

När e-post- och sms-hatet började strömma in var det svårt att säga vilket som var vilket. Den prickade vinnaren fick inga gratulationer.

Jag komponerade detta som ett sätt att uttrycka hur glad jag skulle bli om hon vann tävlingen. Micke minns att han efter det suckade och tänkte, “nu ger jag upp.”

Det kom till en punkt där ATG inte hade något annat val än att anlita en livvakt för att skydda honom.

När en äldre man blev aggressiv och närmade sig några av Mickes arbetskamrater på en tävlingsdag ingrep Micke. Detta ledde till en verkligt tragisk utgång.

– Eftersom jag inte gillade sättet han pratade med oss ​​på, så fick jag dras runt av en 130 kilo tung livvakt ett tag. Det är fortfarande lite irriterande, även om den hotfulla mannen nu är mycket äldre och jag inte längre är rädd för honom.

När det gäller att Micke och Stefan Melander ligger ovanpå varandra efter V86-loppet 2015 — vem kan glömma det? Stefan skrev dagen efter ett inlägg i Expressen med en “clownrubrik” efter en negativ kommentar. Det hela kulminerade i ett tv-program där de stämplade varandra som “griniga”.

När Tullibardine Boe, Mickes första försök på en V75-spik, misslyckades på nyårsafton.

Surt var ordet! Som spelare lägger du ner mycket tid och kraft bara för att se dina försvar falla sönder. Jag var upprörd på mig själv. Det fick mig också att känna mig dum.

Både jag och mina kollegor hade fel. Inför loppet fanns det tecken på att något inte stod rätt till med hästen.Det är bra. Just den händelsen är till stor del en oskärpa i mina tankar.

Vi har blivit kompisar sedan dess. Jag kan ringa och ringa honom i 30 minuter nu, och han kommer att vara lika trevlig som alltid. Oavsett vad han kallade mig då så mår jag bra.

Särskilt om det är han som får skylla sig, det är något jag kan ta itu med. Jag säger vad jag tycker. Det var min åsikt att Jean-Michel Bazire var en fegis eftersom han var orolig för att springa lopp i Sverige. Denna rädsla för de svenska domarna och så vidare.

För att väcka hans intresse säger jag det, men jag vill naturligtvis att han ska komma hem till mig. Det visar sig att Sverige inte har någon nytta av honom.

Micke nybrink familj
Micke nybrink familj

By Wishful