Zlatans Föräldrar
Zlatans Föräldrar

Zlatans Föräldrar /\ Fotbollsspelaren från Sverige AC Milan-anfallaren Zlatan Ibrahimovi spelar också för Sveriges landslag. Han är en professionell fotbollsspelare från Sverige.

sfären

En av de största anfallarna i historien, enligt många. I sfären av professionell fotboll anses Ibrahimovi vara en av de bästa spelarna nu i spelet.

karriärmålssiffra

31 troféer i sin professionella karriär är en bra prestation. Han har en karriärmålssiffra på över 570, med mer än 500 av dem som kommer för hans klubb. Vart och ett av de senaste fyra decennierna har sett honom göra ett mål.

Zlatan Ibrahimovic är fostrad i Malmö. På grund av faderns alkoholism skilde sig hans föräldrar och hans familj var i kaos. När man är så hungrig att det gör ont att se ett tomt kylskåp gör det ont. Zlatan funderar på detta just nu.

Även Zlatan hade det kämpigt i skolan. Agneta Cederbom, Zlatans tidigare studierektor, har påpekat att han är en av de fem stökigaste personer hon någonsin jobbat med under sina 33 år i skolan. Han var en förebild för dem som inte presterade bra i skolan när han var liten.

Istället skulle han inte ha kunnat delta i fotboll på grund av sitt tillstånd. Jag är säker på det. Vid ett tillfälle i sitt liv var Zlatan Ibrahimovic en riktigt skicklig cykeltjuv.

En gång kom han till och med iväg med brevbärarens cykel. Fotbollen däremot tog över och gjorde Rosengrds “problembarn” till miljonär.

Inlärning? Misslyckande är inte ett alternativ för alla. Vissa människor måste kämpa hårdare än andra på grund av orättvisor i livet och samhället.

Du kan dock förändra ditt liv och bli en bättre person om du anstränger dig. Den typen av makt är tillgänglig för alla.

Zlatans passion för fotboll fördjupades under hans uppväxtår. Rosengrds grusplan var hans föredragna plats för att spela fotboll. Han måste ha haft sitt första par fotbollsskor när han var bara fem år gammal.

Zlatan har lagt ner mycket arbete för att bli en anständig fotbollsspelare, trots sina tidigare framgångar i taekwondo.

Också från en tidig ålder var Zlatan inställd på att bli fotbollsspelare, trots sin talang inom kampsporten taekwondo. Han förnekar inte att han har sin tuffa barndom att tacka sina framgångar inom fotbollen.

Zlatans Föräldrar

I själva verket började Radiosports äventyr i Bosnien. “Kinko” Ibrahimovic föddes i Bosnien-nordost. Hercegovinas Zlatan Ibrahimovic föddes i staden där Zlatan Ibrahimovic växte upp.

Beläget i Republika Srpska, en av de två bosniska delstaterna, är Bijelinja en av landets större städer. Det är landets näst största stad med över 133 000 invånare.

De som tidigare bodde i området har sedan flyttat. Det är mitt i stan, bredvid en moské och nära en kyrkogård, så det är ett bekvämt läge.

Zlatans familj verkar ha lämnat staden, därför måste han ha flyttat. Zlatans farbror äger fortfarande huset, även om det fanns på marknaden när vi gick för att se det på vårt besök.

Farbror Min farbror har redan flyttat till Tuzla, Bosniens näst största stad, i federationen. Federationen är hem för en ansenlig bosnisk muslimsk och kroatisk befolkning.

Det finns inget minne av den svenska superstjärnan bland invånarna i “Zlatans gat.” Hans familj har inte varit här sedan 1992, när kriget började.

Zlatans pappa gjorde cd-skivor om hur mycket han saknar hemmet, så det här är en överraskning.

Den här stadens historiska kärna och dess gator är mycket fantastiska. Du har ett så vackert ansikte.” Jag är på väg tillbaka för att besöka dig, och jag kan inte vänta. Håll mig nära ditt hjärta. En sång om hans hemstad följer.

Det är därför hans familjebilder inte kommer att dyka upp på Instagram, hävdar han. Han blir irriterad när en kändis laddar upp bilder på sina barn på nätet.

Det finns många bilder på kända personers barn på internet. När de bara är 7 eller 8 år gamla har de redan en stor följare på sociala medier.

Men när de blir äldre, kommer de bli lyckligare som vuxna att bli utsatta för så många olika saker? “Vad vet de om det?” frågar du dina föräldrar. Ibrahimovic skriver ett brev och förklarar sina tankar:

När de är mogna nog att genomskåda de olika lögnerna som sprids över internet är det upp till dem. De använder inte sociala medier för att de inte förstår det.

Vi vet alla att de flesta fotbollsspelare aldrig når sportens höjdpunkt. Att gå hela vägen kräver mycket, oavsett hur utmärkta de är. En förälders roll är avgörande i denna situation.

Ditt barn måste veta att du finns där för dem om något går fel i deras liv. Eftersom han tycker om fotboll så mycket har ditt barn klarat sig hittills. När det inte finns några fler möjligheter till framsteg dör glädjen.

Zlatans Föräldrar
Zlatans Föräldrar

By Wishful