Ewa Roos Familj ,Gammal

Detaljerad information om Ewa Roos

ålder73 år
FödelseortBorås
förmögenhet1.5 miljoner euro
födelsedatumJune 12, 1949
yrkesångare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt81 kg
längd162 cm

Ewa Roos Biografi

Ewa Roos var en svensk skådespelerska och sångerska som föddes den 29 september 1948 i Stockholm, Sverige. Hon var dotter till skådespelerskan Aina Roos och skådespelaren Per Lindberg och växte upp i en konstnärsfamilj. Ewa började sin karriär som barnskådespelerska och debuterade vid fem års ålder i filmen “Herr Arnes Pengar” (Mr Arnes pengar). Under hela sin karriär medverkade Ewa i en rad filmer och tv-program, bland annat “Sten Stensson kommer till stan” och “Mördaren ljuger inte ensam” (Mördaren ligger inte ensam). Hon hade också en framgångsrik karriär som sångerska och släppte flera album och singlar som blev populära i Sverige.

By Wishful