Putte Nelsson Familj

Detaljerad information om Putte Nelsson

ålder51 år
FödelseortAddis Ababa
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumDecember 5, 1971
yrkesångare
Civilståndjohanna nelsson
föräldrarRoland Nelsson och Gudrun, ogift Svensson
familjFrun Johanna och barnen Chatilla, Melvin och Benji
barnChatilla, 8, Melvin, 6, och nyfödde Benji
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd187 cm

Putte Nelsson Biografi

Putte Nelson var en svensk sångerska och låtskrivare som föddes den 12 april 1948 i Härnösand, Sverige. Han var son till sångaren och skådespelaren Ragnar Nelson och skådespelerskan Gunilla Nyroos. Putte Nelson började sin karriär som sångare på 1960-talet och blev snabbt populär i Sverige och resten av Europa med sina catchy poplåtar och snygga utseende. På 1970-talet blev Putte Nelson känd för sitt arbete med gruppen ABBA, där han fungerade som sångare och keyboardist för det berömda bandet.

By Wishful