Daniela rathana pojkvän /\ Den Grammy-nominerade stjärnan tog ett skott. Daniela Rathana, en 25-årig kvinna, är förlovad! Hon visar nu stolt upp sin förlovningsring samt den lycka hon har delat med sin fästman, Mats Sandahl

Daniela rathana pojkvän
Daniela rathana pojkvän

Hon föddes som Daniela Sörensen, men har antagit efternamnet Rathana för att hedra sin mamma, som också är en skicklig konstnär.

Min mamma föddes i den thailändska staden Ubon under Vietnamkriget, vilket hon minns med glädje. Soldater från USA anlände till Thailand. En nunna upptäckte henne i ett trapphus och tog henne till ett barnhem där hon stannade i flera månader.

Daniela har tidigare berättat för tidningen Elle att hon fick namnet Rathana medan hon var där.
Daniela Rathana är helt enkelt ett pennnamn för en artist. Konstnären heter egentligen Sörensen och är född i Danmark. Daniela har också två mellannamn: Maria Therese och Daniela Therese.

Daniela Maria Therese Sörensen är konstnärens fullständiga namn, och hon är född i Danmark.
Daniela Rathana tillbringade flera månader i studion och arbetade med producenterna Charlie Bernardo och Mapei, samt popmusikern Oskar Linnros, innan produktionen av “Rathana Club” och den efterföljande releasen av album.

Målet med invigningsalbumet var högt: att utöka människors uppfattning om hur svensk musik kan iatMed den här skivan tar artisterna många chanser. Enligt Daniela Rathana, “Om du inte är redo nu, hoppas jag att du kommer att vara det om några år.”

Deras vägar fortsatte att korsas och Daniela Rathana erbjöds så småningom en tjänst i företaget.
I lägenheten på Södermalm i Stockholm ligger elektroniska apparater högt upp på varje yta. Garderobsdörrar är dekorerade med jackor och klänningar som valts ut för visning, och insidan av entrédörren har ett gigantiskt collage av bilder som ger en fingervisning om vem som bor i hemmet.

Det är intimt och bekvämt. När vi knackar på Daniela Rathanas dörr för fotografering och följande intervju verkar hon inte ha några problem med tanken på att ta med hela teamet hem till henne.Kör till hans liveevenemang för att se honom.

Daniela rathana pojkvän
Daniela rathana pojkvän

Avståndet mellan oss blev större för varje turné då han blev allt mer tillmötesgående när det gällde att dela scentid. Daniela Rathana förklarar att han märkte hur upphetsad hon var när hon sjöng och insåg att hon hade konstnärliga drömmar.

Med sin experimentella r’n’b och exponerande texter på svenska har hon blivit döpt till “Musiksveriges framtidshopp” på grund av sina avslöjande texter på svenska. När hon var ung lyssnade hon sällan på inhemsk musik, med undantag för Oskar Linnros, som hon älskade.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *